.

.

Хартия За Прехвърляне на Татуировки,Нова Звездна Татуировка Хартия за Термичен Шаблон Хартия За Шаблон за Татуировки 100 Листа 8 1/2 x 11 Книга за Прехвърляне на Татуир?

Хартия За Прехвърляне на Татуировки,Нова Звездна Татуировка Хартия за Термичен Шаблон Хартия За Шаблон за Татуировки 100 Листа 8

BGN 2.33
Продукти

1 ИЗПОЛЗВАНЕТО на : Хартия за прехвърляне на татуировки за ръчни и ситопечат, машина се Използват нормално. РАЗМЕР : Ситопечат, хартия формат А4 за прилагане на татуировки. Опаковка : обикновена Хартия за шаблон за татуировки 100 бр/пакет. В това число : Термобумага се състои от четири листа хартия. ИДЕАЛНИЯТ РЕЗУЛТАТ : шаблони нанася се лесно и остава в продължение на целия сеанс татуировки. ИЗПОЛЗВАНЕТО на : Хартия за прехвърляне на татуировки за ръчни и ситопечат, машина се Използват нормално. РАЗМЕР : Ситопечат, хартия формат А4 за прилагане на татуировки. Опаковка : обикновена Хартия за шаблон за татуировки 100 бр/пакет. В това число : Термобумага се състои от четири листа хартия. ИДЕАЛНИЯТ РЕЗУЛТАТ : шаблони нанася се лесно и остава в продължение на целия сеанс татуировки.

R

Продукти в категория