.

.

Идеален Крафт 40 бр. Инструменти от Полимерна Глина Топката Стилус За Маркиране, Набор от Инструменти за Скулптура от Глина, Определени за Наскальной живопис за Ску?

Идеален Крафт 40 бр. Инструменти от Полимерна Глина Топката Стилус За Маркиране, Набор от Инструменти за Скулптура от Глина, Определени

BGN 0.67
Продукти

【Няколко инструменти】 Набор от инструменти от полимерна глина 40ШТ съдържа повечето от необходимите ви инструменти за скулптура, като например инструменти от керамични глини, дръжка с гумени топчета, инструменти за моделиране, топката стилус, гъба е идеален за скулптура от глина, премахване, изглаждане, даване на форма и рязане 【Изящна изработка】 Този набор от инструменти за скулптура от керамика е изработена от висококачествена дървесина, силикон, неръждаема стомана и други материали, които се различават по сила и издръжливост, като същевременно осигуряват дълъг живот на продукта.Удобна дръжка осигурява здрав захват. 【Лесна употреба】 Всеки инструмент за едно глинен дела и скулптура от глина, с различни размери и форми е специално проектиран, което прави вашата работа по-гъвкави и точни при обработката на почти всички детайли.Той е идеален както за начинаещи, така и за професионалисти. 【Широко се използва】 Този набор от инструменти за едно глинен дела идеален за глина, скулптури, украси торта, нийл арт, рязане на тиква, подкрашивания, производство на хартиени цветя, ръчно изработени и т. Това е перфектният подарък за Коледа, Деня на благодарността, Ден за защита на децата и рождени дни.Набор от инструменти от глина, инструменти за скулптура от глина, набор от инструменти за грънчарска глина, набор от инструменти за дърворезба в глината, 40 бр. Описание на Този комплект за скулптура от глина е идеален за създаване на точки, плавни линии, гънки, даване на форма, изготвяне на малки части и други занаяти от материали за бродерия.Тези инструменти за скулптура от глина фина работа, изработени от неръждаема стомана, гума, дърво и пластмаса, лесен за почистване.Двустранен дизайн на тези керамични инструменти, подходящи за различни форми и приложения, както и много гъвкав връх почти толкова гъвкав, колкото пръста си, което ще ви помогне лесно да се създават специфични и сложни подробности.Функция на набор от глинени инструменти -Цвят : черен. -Материал : Дърво, силикон, Неръждаема стомана.Набор от инструменти за скулптура чудесно за рязане, даване на форма, моделиране, рязане, премахване, почистване на четка, изглаждат и така нататък -на Повечето инструменти имат двустранни накрайници за различни цели и осигуряват по-голяма гъвкавост - Дървена дръжка гладка, лека и удобна за задържане.

R

Продукти в категория