.

.

Houchu Мек Двуслойни Хамак За Малки Животни, Окачен Хамак за Пор, Двуетажно Легло, Хамак, Клетка, Играчка за Хамстер, Плъхове, Папагал, Морски Свинчета (24x24 см)

Houchu Мек Двуслойни Хамак За Малки Животни, Окачен Хамак за Пор, Двуетажно Легло, Хамак, Клетка, Играчка за Хамстер, Плъхове, Папагал, Морски

BGN 6.53
Продукти

1 Този хамак за домашни любимци, изработени от лен и арктически пух.Той не само е здрава и устойчива на укусам, но и осигурява безопасно и удобно място за почивка за вашия домашен любимец, предлагащи несравнимо топлина и комфорт. Двойни слоеве за преместване на домашен любимец е добър вариант отговарят на склонността му към завладяващ беготне по тунела, назад-напред, да стане добра развлекателна платформа, върху която той може или да се настанят на най-високото ниво, или плътно да си намеря десен. Дължина x ширина : 13,8 "" х 13,8"", выдерживающий тегло до 11 кг, това ще бъде удобен хамак за всички малки домашни животни, като морски свинчета, чинчила, катеричка, хамстер, пор, захарен планер, плъхове, котки, зайци, крольчатина и т. Лесно се закрепва към ъглите на кутията или клетки с помощта на 4 метални куки. Ръчно пране или в перална машина (моля, свалете 4 измъкне, преди миене.Препоръчително е често да се измие и да се заменят, за да се домашни любимци са щастливи, здрави и се чувстват комфортно. Този хамак за домашни любимци, изработени от лен и арктически пух.Той не само е здрава и устойчива на укусам, но и осигурява безопасно и удобно място за почивка за вашия домашен любимец, предлагащи несравнимо топлина и комфорт. Двойни слоеве за преместване на домашен любимец е добър вариант отговарят на склонността му към завладяващ беготне по тунела, назад-напред, да стане добра развлекателна платформа, върху която той може или да се настанят на най-високото ниво, или плътно да си намеря десен. Дължина x ширина : 13,8 "" х 13,8"", выдерживающий тегло до 11 кг, това ще бъде удобен хамак за всички малки домашни животни, като морски свинчета, чинчила, катеричка, хамстер, пор, захарен планер, плъхове, котки, зайци, крольчатина и т. Лесно се закрепва към ъглите на кутията или клетки с помощта на 4 метални куки. Ръчно пране или в перална машина (моля, свалете 4 измъкне, преди миене.Препоръчително е често да се измие и да се заменят, за да се домашни любимци са щастливи, здрави и се чувстват комфортно. Размер : S 24x24 см, L 34x34 см Материал : плюшен плат, метален обтегач Цвят : розов Помещение включва : 1 х хамак Тип : двуслойни Забележка : 1.

R

Продукти в категория