.

.

GALPADA 8шт Родословни под формата на листата на Декоративни Щипки За Коса Детски Аксесоари За Коса-Детски Фиби Тъканни Фиба за коса Във формата на листа Фиби, във форм?

GALPADA 8шт Родословни под формата на листата на Декоративни Щипки За Коса Детски Аксесоари За Коса-Детски Фиби Тъканни Фиба за коса

BGN 2.00
Продукти

ШНОЛА във формата на ЛИСТА ПТИЦЕЧОВКА - Лесно се прикрепва към косата, дрехите, седалище повязкам, благодарение на зубьям алигатор шнола не слайдове ПЕРЛЕНИ метални щипки за коса - има свеж дизайн, лесни за употреба, те могат да бъдат бързо и лесно разкрасяване.Сватбени щипки за коса - те са изпълнени в различни цветове, за да се комбинира с различни нарядами и да направи своя образ по-прекрасен.ОСТАВЯ щипки за коса - Прекрасни сладки фиби за коса могат да обличаш добре на вашите момичета, да им позволи да се превърне в най-очарователни в тълпата.Фиби за коса с бродерия - те са подходящи за празнични подаръци, коледни партита, партита по повод рождения ден, подпори за семейни фотосесии, детски представления, театрален мнения и други переодеваний на открито.ШНОЛА във формата на ЛИСТА ПТИЦЕЧОВКА - Лесно се прикрепва към косата, дрехите, седалище повязкам, благодарение на зубьям алигатор шнола не слайдове. ПЕРЛЕНИ метални щипки за коса - има свеж дизайн, лесни за употреба, те могат да бъдат бързо и лесно разкрасяване.Сватбени щипки за коса - те са изпълнени в различни цветове, за да се комбинира с различни нарядами и да направи своя образ по-прекрасен.ОСТАВЯ щипки за коса - Прекрасни сладки фиби за коса могат да обличаш добре на вашите момичета, да им позволи да се превърне в най-очарователни в тълпата.Фиби за коса с бродерия-те са подходящи за празнични подаръци, Коледа, партита по повод рождения ден, подпори за семейни фотосесии, детски шоу, театрален мнения и други переодеваний на открито. В комплекта са включени 8 х заколок Характеристики-Това е добър избор за заплетения косичек или просто фиксиране на главата заколок под формата на сладки листа.20 инча Фиба за коса във формата на листа. -Вие ще получите 8шт заколок във формата на листа, различни цветове, достатъчно за вас, за да дойдат до някоя рокля момичета-заколок. - Лесно се поставя на косата, дрехите, повязках на главата, благодарение на "зъбите на алигатора" шнола не слайдове с блестящи фиби, във формата на листа. - Цвят : Както е показано на заколках за коса с бродерия. - Материал : Тъканно декоративна шнола за коса. - Направете вас или вашите момичета за рожден ден, парти, Коледа, в душата си, на улицата, снимки и всяко друго събитие много красиви, модерни и уверени в себе си фиби за коса във формата на листа.

R

Продукти в категория