.

.

2 бр. Серум за растеж на косата Allurium за черни жени, Масло за растежа на косата Allurium Beauty, Естествено за укрепване и сгъстяване на косата, предотвратява Загубата и изтъ?

2 бр. Серум за растеж на косата Allurium за черни жени, Масло за растежа на косата Allurium Beauty, Естествено за укрепване и

BGN 2.67
Продукти

【Серум за растеж на косата Allurium Beauty】 Е идеален за хора, които трябва бързо да расте косата, които редеют коса, се наблюдава косопад, чупливи или слаби коси и т Тази маслена серум за намаляване на вредите за коса и тяхната загуба, восстанавливая косата от корените и восстанавливая цъфтежите на косата. 【Изцяло естествен материал】 Съдържа изцяло натурални съставки за подхранване на косата, те са меки и много ефективни. 【Подобрява външния вид на фини】Серум за растеж на косата Allurium дълбоко подхранва кожата на главата, стимулира растежа на нови гъста коса.Това е ефективно средство срещу косопад за чернокожите жени. 【Лесна употреба】 Просто нанесете препарат директно върху корените на косата и масажирайте с пръсти, за да го напълно впиталось, при продължителна употреба е възможно да се постигне видими резултати. 【Идеален подарък】 е Подходящ за жени и мъже.Това е най-добрият подарък за вашия приятел, и семейството си.

R

Продукти в категория