.

.

Пресата за коса и ролки TYMO 2 в 1 с йонно охлаждащ въздух, Керамични плойка маша за коса в една колба, средство за маша за коса и коса за къса коса, Лек и двойно напрежен?

Пресата за коса и ролки TYMO 2 в 1 с йонно охлаждащ въздух, Керамични плойка маша за коса в една колба, средство за маша за коса и коса за

BGN 47.99
Продукти

[Революционна технология Airflow Styler] : Styler TYMO Airflow Styler с 88 малки ионными вентилационни отвори, за да се омекоти косата и выпрямит си без вълна Освен това, охлаждащ поток на въздуха на 360 ° предпазва косата от прегряване при температура 25 ℃, давайки им кабинковия блясък. [Двойна технология за защита от изгаряния] : Styler TYMO Airflow Styler с технологията Double ПЕТ shell, която осигурява добра изолация на корпуса от топлината, позволява да се поддържа ниска температура на корпуса при температура от 45 ℃, за да се избегне случайно изгаряне, като ти красота и спокойствие при използването. [Технология на загряване на PTC и керамична плоча] : TYMO Airflow Styler използва технология за отопление на PTC (положителен температурен коефициент), който позволява бързо загрява до 430 ° F в продължение на 50 секунди.Дължина загрята част на керамични плочи е 1 инч.Освен това, керамична плоча осигурява равномерно и постоянно нагряване на косата, осигурявайки прическа издръжливост в рамките на 48 часа. [Изправяне и плойка 2 В 1] : С дизайн плаваща цилиндрични и правоъгълна подгряващата плоча утюжок за изправяне и вълна TYMO Nano 1 1/4 инча позволява лесно да създавате идеални прически, които искате.Освен това, към стайлеру прикрепени скоби, руното чанта за съхранение и топлоустойчиви ръкавици, за да може да изпълнява професионално полагане. [5 регулируеми температура] : Styler TYMO Airflow Styler е 5 регулируеми прецизни температурни режими в диапазона от 280 ° F до 430 ° F, които ще ви помогнат да вземете най-подходящия за вашия тип коса, като придава прическа е безупречен външен вид и гладкост в продължение на 48 часа.

R

Продукти в категория