.

.

WYKDD 304 Куки от неръждаема Стомана, Мулти Стенен Органайзер за Парцал, Държач за четки за зъби, Държач за Метли, Кука за Кухня, Баня, Здрави куки (Цвят: сив)

WYKDD 304 Куки от неръждаема Стомана, Мулти Стенен Органайзер за Парцал, Държач за четки за зъби, Държач за Метли, Кука за Кухня,

BGN 38.84
Продукти

Носеща способност на : 10 кг (не съдържа) - 15 кг (съдържа)Здрава кука, може да се монтира или да се мотае.Здрав патронник здрав и нескользящий, здраво се е вкопчил и не пада. Нескользящий силикон, добра носеща способност.Водоустойчив и устойчив, без ръжда.Носеща способност на : 10 кг (не съдържа) - 15 кг (съдържа).Здрава кука, може да се монтира или да се мотае.Здрав патронник здрав и нескользящий, здраво се е вкопчил и не пада. Нескользящий силикон, добра носеща способност.Водоустойчив и устойчив, без ръжда.Приложимо обект : Морцвет : сив, син, зелен, оранжев.Начин на инсталация : без перфорация Материал : Неръждаема стомана Заглавие : Кука за въже Товароносимост : 10 кг (не съдържа) -15 кг (съдържа).Здрава кука, може да се монтира или да се мотае.Здрав патронник здрав и нескользящий, здраво се е вкопчил и не пада. Нескользящий силикон, добра носеща способност.Водоустойчив и устойчив, без ръжда.Включително опаковка : 1 * Държач за швабры1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в измерването на 1-3 виж Метална фиксиран държач за закрепване към стената, кука за закрепване на стена, декорация за дома, кука за закрепване на стена.

R

Продукти в категория