.

.

lesolar Гаражни Стенен рафт от 2 Опаковки 14,2 x 31,5 Гаражни Рафтове Монтиране на стена за Стеллажа За съхранение на Гаражно Стенен Органайзер Плаващи Рафтове Включва 4 Ве?

lesolar Гаражни Стенен рафт от 2 Опаковки 14,2 x 31,5 Гаражни Рафтове Монтиране на стена за Стеллажа За съхранение на Гаражно Стенен

BGN 34.80
Продукти

【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】 Монтиране на багажник за един гараж е снабден с куки за съхранение и горната стенни рафтове за съхранение, която е много подходяща за едновременно съхранение на велосипеди, кутии с инструменти, спортни съоръжения, връхни облекла и екипировка 【ОБЕМЪТ】 Размер : 14,2 "(Д) × 31,5" (Ш) × 13,4" (В).Тегло : 10 кг / бр. Стенни рафтове lesolar могат да се настанят общо 500 паунда на няколко (250 паунда всяка), което ви позволява лесно да съхранявате всичко, което ще им хвърли. 【ПОДВИЖНИ куки】 Куки за съхранение на велосипеди може да оттегли или да замени във всяко положение, което е много гъвкаво решение за посрещане на конкретните нужди на съхранение.Освен това, велосипедна стойка подходящ за настаняване на повечето видове велосипеди, като планинско колоездене, детски велосипеди, пътен под наем и т. 【изключителен дизайн】 Тежкотоварни телена подови настилки и скоби в комбинация с иновативен дизайн осигуряват стабилното и сигурно решение за съхранение.Скоби за украса придават жично украса за стена, предотвратяване на дребезжание или преместване. 【ПРЕДПАЗНА СКОБА】 Нашата уникална конструкция на скобата на задния ъгъл надеждно улавя вашите стоки; намалява до минимум вероятността от падане на предмети напред в сравнение с алтернативни конструкции, стенни рафтове. ** Име : Стенен рафт за гараж в комплект с куки за велосипеди и инструменти. ** Размер : 31,5 "Д x 14,2 "W x 13,4"Н. ** Стенни полици за съхранение в гаража, място за вашия мотор, кутии с инструменти, спортни съоръжения и т. * * Интелигентна система за организация на гаража, която отстрани нещата си от пода и е организиране на пространството, да направите вашия гараж е по-чист от всякога!. ** Подходящ за гараж, маза, навес, спортен магазин и на много други места!.

R

Продукти в категория