.

.

UPKOCH 1 Набор за приготвяне на кафе Коледни Лъжици Сребърни Вилици Многофункционални Клещи За Сервиране на Десерти и Месни Мезета Малки Плочи Сватбени Кухненски Щип?

UPKOCH 1 Набор за приготвяне на кафе Коледни Лъжици Сребърни Вилици Многофункционални Клещи За Сервиране на Десерти и Месни Мезета Малки

BGN 1.33
Продукти

Неръждаема стоманаКухненски лъжица и вилица : Остриета от неръждаема стомана с полирани дръжки позволяват нарязани на целия сирене, без много усилия и лесно се отразяват.Малки обслужващи пинсети : Чаена лъжичка с лед, кафеена лъжица, лъжица за сладолед лъжичка за разбъркване на коктейли от неръждаема стомана,лесни за поддръжка, почистване и высушиваются топла вода.Много подходящ за ресторанти, магазини за Хранителни стоки, ресторант лобита.Суповые лъжици : Набор от ножове за разпръскване на сирене и масло, за да проверите за месомелачки, ножове за разпръскване на неръждаема стомана с дървени дръжки, дъски за Рязане, Прибори за хранене, Мини-Обслужващи клещи, лъжици и вилици, Скоро ще ви се наложи да ги използвате по-дълго време един начин.Вилица за сирене от неръждаема стомана : Изработени от качествени материали от неръждаема стомана, продуктът е устойчив kv Може да се използва в кафе, десерти, кисело мляко, сладоледа, варени яйца, лека закуска.Многофункционална маслорезка : Ергономичен дизайн за лесно и удобно рязане на сирене.Твърди форма, удобна за употреба.Списък на пакетите 4 x разделочных на ножа 4 х лъжици 4 х вилици 2 x мини-маша за обслужващи Функции -Произведени от висококачествени материали от неръждаема стомана, преносими и удобни за използване.Този предмет е инструмент за нарязване на малка лъжица за сирене. -Размер (нож за сирене) : 16.71 X0 кухненски разпръскване на сирене. -Размера (малка лъжица) : 11.18 X0 десерт вилица лъжица. Идеални обслужването на инструменти за всеки повод, като например парти, маса за хранене за вашия любим човек или приятелите си. -Размери (прашки) : 11,00 X1,50 X3,00 см / 4,32 X0,59 X1 лопаточка за крем за торта. - за всеки любител на масло и всички, които обичат да се организира партита и забавлява гостите супена лъжица. -В комплект ножове за разпръскване на масло съдържа различни ножове, които могат до голяма степен да отговарят на вашите нужди нарезке сирене с вилица. -Цвят : сребрист многофункционална машина за рязане на масло -Продуктът се предлага с дръжка за рязане на масло, което ви осигурява повече удобство.Това е много полезна домашна машина за рязане на сирене. -Материал : Многофункционален инструмент за печене на сирене от неръждаема стомана-Размер (вилица) : 13,00 X1,00 X0,20 см / 5,11 X0,39 X0 ножове за сирене.

R

Продукти в категория