.

.

Калъфка за възглавница с изображение на Дървото на Живота в Кашмирском стил | Калъфка с цветен модел от крема Журавля | Улични Възглавници с цветен модел |Възглавни?

Калъфка за възглавница с изображение на Дървото на Живота в Кашмирском стил | Калъфка с цветен модел от крема Журавля | Улични

BGN 14.00
Продукти

? КАЛЪФКА с ръчна бродерия : Тези уникални декоративни калъфки за възглавници с ударение на "дървото на живота" са ръчно изработени от мека вълна, бод за бод, най-добрите майстори на ръчно създаване на специална украса за вашия интериорРазглеждането на тази калъфка с цветен акцент в близък план, можете да видите невероятна ръчна бродерия на веригата, извършена от майстори-занаятчии.Цялата предна част на възглавницата с цветя модел suzani покрити с ръчно изработени бродерии. ? ДИНАМИЧНИ ЦВЕТОВЕ И ДИЗАЙН С МОТИВИ : Тези уникални калъфки за възглавници с ръчно изработени бродерии под формата на журавлика с цветен модел на дървото на живота ще се присъедини към художествени елементи на всяка стая, създаване на хармоничен дизайн и добра атмосфера на изисканост.Възглавница-подложка в комплекта не е включена (продава се само на калъф), отзад застегивается на ципа.Размер на калъфки за възглавници : 18 x 18 инча (45 x 45 см) прибл. Калъфка необратима, на основата на : платното (виж Допълнителните снимки). ? ЗДРАВИ и ГЛАДКИ верижни шевове : Тази възглавница с флорални акцент ръчно изработени, ще съживи дом или офис на преход или модерен стил.Дизайн, вдъхновен от световно известните художници в стил ар нуво, като Густав Климт.Този наволочный калъф ще съживи една стара калъфка или разкрасяване на нова форма възглавници.От вътрешния двор до хола, от кабинет до спалнята, тези приказни възглавници със зашеметяващ цветен модел "дървото на живота" може да се използва почти навсякъде за подправка на вашия декор. ? ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО : Нашите калъфка за възглавница "Дървото на живота", изработени от висококачествени органични естествени материали - 70% от мека вълна и 30% памук.Ръчна бродерия отпред : 100% мека кожа, субстрат : 100% памучен канва.Тази декоративна калъфка за възглавница с цветен модел, изработени ръчно, е произведение на изкуството, доведенным до съвършенство.Уникалната ни калъфка за възглавница "дървото на живота" наистина бродирани на ръка, тя дишаща, меки и удобни стаи, както и лесен за почистване. ? КОМПЛЕКСНО използване : Изберете тези калъфки за украса на вашия дом, вие ще получите много комплименти от вашите семейства и приятели.

R

Продукти в категория