.

.

OSIAMO Вълнообразни Възглавница с ефект на паметта, Ортопедична Възглавница за шията, Възглавница за сън с Бавен отскок, 50/60 см за Отпускане на Шийния отдел на гръбнач?

OSIAMO Вълнообразни Възглавница с ефект на паметта, Ортопедична Възглавница за шията, Възглавница за сън с Бавен отскок, 50/60

BGN 10.66
Продукти

1 Нашите калъфки за възглавници са изработени от мек полиэстерового памук, който може да ви осигури максимален комфорт, ако имате нужда от допълнителна подкрепа, можете да го поставите върху възглавница, тези влакна дишащи, че може да се сведе до минимум риска от образуване на мазни петна или петна от пот, хипоалергичен материал от кухи влакна осигурява максимална подкрепа на врата и раменете. Използването на въздушни хотелиерството качеството е по-удобно от използването на други възглавници, за нашите меки и пухкави възглавници, подходящи за осигуряване на сън, който е необходим за доброто здраве, тези възглавници ще се проведе на главата, врата и гръбнака в неутрална позиция, както и да поддържа естествената извивка на гръбначния стълб. Когато спите на страна, голяма част от подкрепата се на раменете си, нашата твърда възглавница идеално подходящи за спане на ваша страна, тъй като тя поддържа гръбнака на равен ниво, така и на постоянна височина. Тя е подвижна светкавица, която може да се пере в машина, тя е здрава и еластична, лесно за почистване и поддържане в гигиеническом състояние на всички използвани материали не съдържат химикали, които могат да допринесат за укрепване на здравето. Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Това е идеалният подарък за близки, приятели и любовници. Материал : полиестер /памук Размер : 50*30*10 см / 60*35* 12 cm Тегло : 0,65 /1 кг Употреба : Декоративно, За тяло, Масажи, спално принадлежностя1. Нашите калъфки за възглавници са изработени от мек полиэстерового памук, който може да ви осигури максимален комфорт, ако имате нужда от допълнителна подкрепа, можете да го поставите върху възглавница, тези влакна дишащи, което свежда до минимум риска от появата на мазни петна или развод, пот, Хипоалергичен материал от кухи влакна осигурява максимална подкрепа на врата и раменете. Използването на въздушни хотелиерството качеството е по-удобно от използването на други възглавници, за нашите меки и пухкави възглавници, подходящи за осигуряване на сън, който е необходим за доброто здраве, тези възглавници ще се проведе на главата, врата и гръбнака в неутрална позиция, както и да поддържа естествената извивка на гръбначния стълб.

R

Продукти в категория