.

.

Комплект пододеяльников от мека матова микрофибър YEPINS с цип и ъглови завязками, с флорални принтом във формата на цвете сливи / Клони, тъмно-син и бял цвят, Двустран?

Комплект пододеяльников от мека матова микрофибър YEPINS с цип и ъглови завязками, с флорални принтом във формата на цвете

BGN 1.00
Продукти

100% мека матирана микрофибър Цип : цип скрит дизайн.Тази беспроблемная функция позволява много лесно да се носят този чаршаф на вашето стеганое одеяло.В комплекта са включени : В комплект King включва : 1 чаршаф (104 "x 90") и 2 калъфки за възглавници (20 "x 36"). Лесен и удобен за ползване : този чаршаф е изработена от леки материи, за да се осигури максимален комфорт.Тя е лека, но същевременно дишаща и топла, което позволява да запази уют през цялата нощ.Гаранция една година : Ако нещо ще се обърка с вашия пододеяльником, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Замяна се предлага абсолютно БЕЗПЛАТНО, без никакви ограничения. * Моля, обърнете внимание : стеганое одеяло или чаршаф в комплекта не са включени.Лесна поддръжка : Машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл, слаба сушене в пералнята, да не се избелва.

R

Продукти в категория