.

.

Етажерка за баня NIZAME без перфорация, Стенен Органайзер за грим, Многослоен, Голям капацитет, Окачен шкаф за тоалетни, без перфорация, Шкаф за съхранение на козметик?

Етажерка за баня NIZAME без перфорация, Стенен Органайзер за грим, Многослоен, Голям капацитет, Окачен шкаф за тоалетни, без перфорация,

BGN 0.67
Продукти

❤ Вместительное съхранение : Скрити шкафове, 3 вместительных склад, многослойни дизайн на пространството, а горната и долната рафтове може да се регулира в съответствие с различните нужди на съхранение ❤ Е идеален за малки помещения, Стенно огледало, в което също има рафтове за съхранение, се монтира на стена за спестяване на пространство, като ви предоставя решение за съхранение в малки пространства и декорация на стени. ❤ Здрава и устойчива конструкция : Стенен шкаф е изработен от висококачествен материал, MDF, която е различна здравина и трайност и висока носеща способност.Освен това, на корпуса е покрита и няма мирис за безопасна употреба. ❤ Широко приложение : Витрина за баня е прост и стилен външен вид, с тънък и разумното дизайн, който идеално ще допълни мебели за вашия дом.Освен това, този шкаф може да се използва в няколко помещения като баня, хол и т. ❤ Лесен монтаж, почистване и съхранение : Това е по-плоска опаковка, която идва с всички необходими елементи.Инструкция за монтаж, ще бъдат предоставени заедно с продукта, или по електронна поща.Лесно и бързо се монтира. ❤ Вместительное съхранение : Скрити шкафове, 3 вместительных склад, многослойни дизайн на пространството, а горната и долната рафтове може да се регулира в съответствие с различните нужди на съхранение. ❤ Е идеален за малки помещения, Стенно огледало, в което също има рафтове за съхранение, се монтира на стена за спестяване на пространство, като ви предоставя решение за съхранение в малки пространства и декорация на стени. ❤ Здрава и устойчива конструкция : Стенен шкаф е изработен от висококачествен материал, MDF, която е различна здравина и трайност и висока носеща способност.Освен това, на корпуса е покрита и няма мирис за безопасна употреба. ❤ Широко приложение : Витрина за баня е прост и стилен външен вид, с тънък и разумното дизайн, който идеално ще допълни мебели за вашия дом.Освен това, този шкаф може да се използва в няколко помещения като баня, хол и т. ❤ Лесен монтаж, почистване и съхранение : Това е по-плоска опаковка, която идва с всички необходими елементи.Инструкция за монтаж, ще бъдат предоставени заедно с продукта, или по електронна поща.Лесно и бързо се монтира.

R

Продукти в категория