.

.

Ергономичен Офис стол SUNNOW - Високо Офис Сетчатое стол с 3D Лумбална опора, Регулируема облегалката за глава и С подлакътници, Компютърни Игри Столове, Въртящи се Сто?

Ергономичен Офис стол SUNNOW - Високо Офис Сетчатое стол с 3D Лумбална опора, Регулируема облегалката за глава и С подлакътници, Компютърни

BGN 1.00
Продукти

【Ергономичен офис стол, настроени специално за вас】 Офис стол на колела адекватно поддържа вашите позвоночники и облегает гърбаГоляма окото таблата се състои от 2 части, така че, когато седнете на въртящ се работен стол, той може да ви осигури подходяща лумбална опора и подкрепа. 【Голямо и високо офис стол】 Ергономичен стол SUNNOW костюм на потребителите с по-дълги бедрата (от 5'8" до 6'3" на височина).Можете свободно да регулирате височината на седалката и позволи на краката си удобни докосват пода.Размер общо на стола (Шхдхв) : 26.Размер на седалката (Шхдхв) : 19. Максимум капацитет : 300 паунда. 【Регулируем подлакътник и облегалката за глава】 ПО ИНДИВИДУАЛНИ НАСТРОЙКИ.3 D подлакътници са се плъзгат нагоре и надолу, на 6 предавки, се върти надясно и наляво.Облегалката за глава се издига и пада, върти.Свободно отваряте и заключете стол (90 ~ 120 °), това позволява определяне на компютърно работно стол в 3 различни позиции. 【Высокоэластичная и дишаща мрежа】 ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО на сглобяване.Окото облегалка и сетчатое седалка пропускат въздух, облекчаване на проблеми с потоотделением и осигуряват дълготрайна подкрепа.Добър избор за 6-8 часа работа. 【Лекотата на монтажа】 гаранция 2 години.Съдържа всички необходими инструменти и ръководство на потребителя, монтаж на този ергономични офис столове отнема около 20-25 минути.За всякакви въпроси относно изграждане и функциониране просто се свържете с нас за по-бързо решаване.Офис сетчатое стол SUNNOW с динамична лумбална опора функционално и удобно, което означава, че вашата талия ще са добре поддържани.Ако търсите домашен офис стол с висока облегалка за wokr живот, просто да го добавите в количката за пазаруване.S-образен дизайн на облегалката облегает талията и гърба, осигуряване на достатъчна подкрепа, за да се избегне умора, независимо дали е на работа или по време на почивка.

R

Продукти в категория