.

.

Дъска от камък Носорог - Уникален дизайн с незалепващо покритие, дъска от планински кристал | добави Плоски кристали с горещо фиксиране към всякакви танци, каране н?

Дъска от камък Носорог - Уникален дизайн с незалепващо покритие, дъска от планински кристал | добави Плоски кристали с горещо фиксиране

BGN 36.80
Продукти

? АНТИПРИГАРНАЯ ПОВЪРХНОСТ : уверено и лесно лечение на камък Антипригарная повърхност позволява бърза обработка на камък, без да се притеснявате за прилипании лепило на борда. ? На разположение 3 размер : Mini (24 "x 12") е подходящ за размери 2 T-6/7. Детска (28 "x 16") е подходящ за детски размер на 8-възрастен XS.Възрастен (30 "x 18") е подходящ за размерите на Малък-Голям. ? РЪКАВ С прорези : Дизайн без ръкави с прорези превръща в ослепителен ръкави и чорапогащи в лек бриз.Сложете ръкав или чорапогащи от всякакъв размер в център силует. ? Вградена кука : Нашата дъска с кристали е безпроблемно дизайн куката, предоставя удобство за съхранение или за забиване на камъни. ? СПРЕТЕ да се ИМПРОВИЗИРА : не повече от натягивайте костюми калъфка парче груб картон или выстилайте ги с пергаментова хартия!. ? АНТИПРИГАРНАЯ ПОВЪРХНОСТ : уверено и лесно лечение на камък. Антипригарная повърхност позволява бърза обработка на камък, без да се притеснявате за прилипании лепило на борда. ? На разположение 3 размер : Mini (24 "x 12") е подходящ за размери 2 T-6/7. Детска (28 "x 16") е подходящ за детски размер на 8-възрастен XS.Възрастен (30 "x 18") е подходящ за размерите на Малък-Голям. ? РЪКАВ С прорези : Дизайн без ръкави с прорези превръща в ослепителен ръкави и чорапогащи в лек бриз.Сложете ръкав или чорапогащи от всякакъв размер в център силует. ? Вградена кука : Нашата дъска с кристали е безпроблемно дизайн куката, предоставя удобство за съхранение или за забиване на камъни. ? СПРЕТЕ да се ИМПРОВИЗИРА : не повече от натягивайте костюми калъфка парче груб картон или выстилайте ги с пергаментова хартия!.Нанасяне на страз може да бъде възпрепятствано поради смесване на лепила и лепкавост на целия процес.Ние опитахме няколко решения, като например картон, шперплат и други продукти, представени на пазара, за да се опита да се опрости това, но ние така и не съм щастлив.Каменна плака Rhino - това е иновативен продукт, разработен, за да се справят с трудностите за създаване на невероятни и сложни танцови костюми.Дъска с кристали не само да се справят с един проект, нейните материали и дълголетие ви позволяват да създадете костюми отново и отново, не позволява залепване лепилото с повърхността.

R

Продукти в категория