.

.

CRASPIRE Сватбена Восъчен печат, Печат на Черепа Сургучная Печат Влюбен Правоъгълна Корона на Печата 45 × 23 мм с Дървена Дръжка за Покани Картички Подарочное Декорация ?

CRASPIRE Сватбена Восъчен печат, Печат на Черепа Сургучная Печат Влюбен Правоъгълна Корона на Печата 45 × 23 мм с Дървена Дръжка

BGN 2.00
Продукти

Корона на печата с восъчен печат Retangle : дължина-около 90 мм, широчина 45 мм и дебелина от 23 мм, корона : 45x23 mm Опаковка съдържа парче правоъгълна месингова глава с дървена дръжка.Подпечатани с восъчен печат във формата на череп : Главата е ограничаване на печата е лесно заменим и се определя, дръжката може да се комбинира с всички глави запечатване на клишета в нашия магазин.Подпечатан с печат от розов восък Материал : Сватбена подпечатани с восъчен печат е изработен от месинг с най-високо качество, блестящ, лъскав и здрав.Предната страна на печата е много ясно, че ще позволи да създадете красива и чиста поделку за печат.Лесен монтаж : Лесно се заменя и се монтира, може леко завъртане латунную глава.Можете да го използвате свободно да комбинирате с всички видове печати с различни модели за извършване на различни клишета.Широко приложение : О печати идеални за украса на пликове, покани, вино опаковки, бутилки спиртни напитки, винени бутилки, албуми, албуми опаковки, луксозни опаковки, поздравителни картички и т., Размер : дължина-около 90 мм, широчина 45 мм, дебелина 23 м, корона : 45x23 mm. Как да направите свои собствени марки с помощта на сургучной пръчки? 1. Вземете 3-4 парчета на восъчните топки за печат; 2. Разтопете ги в една лъжица с помощта на чаена свещ; 3. Излива разтопен восък в точното място; 4. Нанесете печат на разтопен восък, изчакайте няколко минути, докато той се охлади; 5. Махнете печат печат, след като восъкът е напълно изстинал; Тя е идеална за украса на вашите покани, подаръци или други канцеларски материали.Оборудване запечатване главата е подвижна, а универсална дръжка е подходяща за всички мед о-головкам в нашия магазин!Нашият магазин ви предоставя индивидуален печат с печат, ако сте заинтересувани от закупуването на персонални печата, моля, свържете се с нас : ).

R

Продукти в категория