.

.

Svuxey Играчки за момчета и Момичета от 3 до 5 години, Магнитни Блокчета, Пръчки, Плочки, Строителни Играчки за Момчета и Момичета, Образователни Играчки за деца от пред?

Svuxey Играчки за момчета и Момичета от 3 до 5 години, Магнитни Блокчета, Пръчки, Плочки, Строителни Играчки за Момчета и Момичета, Образователни

BGN 1.67
Продукти

【Набор от магнитни топки и пръчки 38 бр】 В комплекта са включени 38 магнитни блокове.Разширени възможности от 2 D до 3 D, той може да бъде събрана в различни интересни магнитни форми.Създаване на свят, подобен на детска.Добър избор за играчки 3 4 5 6 7 8-годишни момчета и момичета. 【Безопасни и дълготрайни магнитни играчки】 Магнитни блокчета, произведени от действително нетоксичен и траен ABS-пластмаса, съдържащ фталатов, олово, кадмий и БПА.Дизайн със заоблени ръбове, размер светла и ярка расцветкой го прави перфектна на допир играчка за подарък за момчета и момичета на възраст от 3 години!. 【Образователни играчки】 Играчки с магнитни блокове са предназначени за развитието на творческите способности на вашето дете.Развивайте у тях зрително-моторна координация, зрително-пространственото възприятие, малък мотор, практически умения и малешевската и търпението им. 【Забавни игри】 Обогатяват въображението и творческите способности на детето.Играчка за родители и деца, която помага за растежа и познание на децата и подобрява отношенията.Това е и семейни игри за отдих през почивните дни. 【Насладете се на времето, между родители и деца】 Магнитни играчки - това е Монтесори играчки, предназначени за деца, идеална играчка за деца от 3 години и са подходящи за взаимодействието на родителите и на децата, децата са готови да изпълняват своята работа с вашата помощ.Моля, обърнете внимание, че ние се фокусираме върху играчки за родители и деца, и на първо място грижа за клиента, ако има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Набор от магнитни топки и пръчки 38 бр.】 В комплекта са включени 38 магнитни блокове.Разширени възможности от 2 D до 3 D, той може да бъде събрана в различни интересни магнитни форми.Създаване на свят, подобен на детска.Добър избор за играчки 3 4 5 6 7 8-годишни момчета и момичета. 【Безопасни и дълготрайни магнитни играчки】 Магнитни блокчета, произведени от действително нетоксичен и траен ABS-пластмаса, съдържащ фталатов, олово, кадмий и БПА.Дизайн със заоблени ръбове, размер светла и ярка расцветкой го прави перфектна на допир играчка за подарък за момчета и момичета на възраст от 3 години!.

R

Продукти в категория