.

.

Аксесоари за коса от Кадифе, гумени ленти За Коса, Подарък За Жени, гумени ленти За Коса, Мека Шнола за Коса, Щипки за коса (Многоцветни, един размер)

Аксесоари за коса от Кадифе, гумени ленти За Коса, Подарък За Жени, гумени ленти За Коса, Мека Шнола за Коса, Щипки за коса (Многоцветни,

BGN 11.85
Продукти

Материал : Мек пластмасов панел; Плънка гъба; Подплата от изкуствена кожаПлоски игли за коса 79 Стилни големи заколок за коса със средни нокти за коса, шнола за гъста коса, щипки за коса за гъста коса, 8 големи заколок за коса, салонные фиби, междузвездни фиби за коса. Количество : 1 бр. голяма шнола за гъста коса, щипки за коса без приплъзване, обемни фиби за коса, малки щипки за коса за тънка коса, щипки за коса за тънка коса, нескользящие щипки за коса за тънка коса, малки щипки за коса за тънка коса, кадифена дъвка за коса, меки еластични ленти за коса, аксесоари за коса, за жени, малки щипки за коса за тънка коса, щипки за челюстите, щипки за гъста къдрава коса, много големи скоби за челюстите, жените са Много големи скоби за гъста коса, билкови косата Клип. 1 х Лента за коса, нескользящие щипки за коса, голяма нескользящая шнола за коса, щипки неутрални цветове, големи щипки за коса, качествена нескользящая шнола за коса, шнола за къдрава коса, гигантски шнола за гъста коса.Във ВСИЧКИ СЛУЧАИ НА ЖИВОТА си - Идеално за партита, рождени Дни, Сватби, партита, Танци, тържества, церемонии и други ежедневни дейности.Щипки за коса за грим, скоба за тънка коса, Определени заколок за коса "Банан", сладки щипки за момичета, тънки щипки за коса, щипки за полагане на гъста коса, щипки за коса. Материал : Мек пластмасов панел; Подплата от гъба; Подплата от изкуствена.Плоски игли за коса 79 Стилни големи заколок за коса със средни нокти за коса, шнола за гъста коса, щипки за коса за гъста коса, 8 големи заколок за коса, салонные фиби, междузвездни фиби за коса. Количество : 1 бр. голяма шнола за гъста коса, щипки за коса без приплъзване, обемни фиби за коса, малки щипки за коса за тънка коса, щипки за коса за тънка коса, нескользящие щипки за коса за тънка коса, малки щипки за коса за тънка коса, кадифена дъвка за коса, меки еластични ленти за коса, аксесоари за коса, за жени, малки щипки за коса за тънка коса, щипки за челюстите, щипки за гъста къдрава коса, много големи скоби за челюстите, жените са Много големи скоби за гъста коса, билкови косата Клип. 1 х Лента за коса, нескользящие щипки за коса, голяма нескользящая шнола за коса, щипки неутрални цветове, големи щипки за коса, качествена нескользящая шнола за коса, шнола за къдрава коса, гигантски шнола за гъста коса.

R

Продукти в категория