.

.

Pelokaa автоматичен контрол и измерване Прескочи на Възли на една Кука Коса - 10 инча, 6 Опаковки, с Естествени Черни Опашка с swirls, Скручивающиеся на една Кука, Къса Коса, ?

Pelokaa автоматичен контрол и измерване Прескочи на Възли на една Кука Коса - 10 инча, 6 Опаковки, с Естествени Черни Опашка

BGN 17.33
Продукти

ФИГУРА РЕЗБА В РЕДОВНОСТТА - Pelokaa автоматичен контрол и измерване прескочи самоделни плетене hair - един от най-прекрасните прически, който така добре да подхожда на лицето, че с нея ще откриете повече възможности за красотаЗАЩО PELOKAA - "Гладки, меки, издръжливи и естествени" - ето към какво се стреми Pelokaa, нашата коса, плетене палки curl леки, удобни в чорап, бързо са подредени и заплетаются.НАПРАВЕТЕ си прическа ПО ВАШ вкус - косата Pelokaa палки curl braid, свързани с кука, лесно да се намери подходящо място.Можете да се режат или участък еластична коса в зависимост от вашите нужди с помощта на различни цветове и размери, за да докаже своята разнообразна красота.ЦВЯТ и размер ЗА ВАС - Pelokaa автоматичен контрол и измерване прескочи самоделни плетене hair предлага няколко цветови решения - естествен черен, кафяв, златист и светъл, за да отговарят на вашите разнообразни цветови нужди, и вие можете да изберете своята дължина от асортимент от 6-12 сантиметра.Това, което ние предлагаме - 6 опаковки маша за коса плетене на една кука + игла за плетене на една кука, обикновено 6 опаковки могат да попълнят в главата си, можете да добавите повече коса, ако искате пищен стил.За да се избегне сърбеж, предварително с клиента в климатик.Изпиране на бучки или топла вода.Боя не е на разположение.Моля се допуска незначителни грешки от ръчно измерване.Цвят на снимката може леко да се различават от действителния продукт от цветно изобразяване на различни монитори, ние се опитваме да използвате снимката в реално време.Защо да изберете PELOKAA ПАЛКИ CURL за коса плетене на една кука?. √ Висококачествен производствен процес. √ Защитен стил и лекота при инсталиране. √ Висококачествено влакно за по-добра грижа за косата. √ Професионалист в областта на плетене на една кука от 2004 г. √ Многократно измиване за намаляване на сърбеж.Повече информация : . Материал : нискотемпературен синтетични косми. Разфасовка : 6 опаковки в партидата (обикновено от 6 опаковки може да се направи цяла глава).Налична дължина : 6 см / 8 см/ 10 см/ 12 инча.Налични цветове : на Разположение 7 цвята - 1 B / # 2 / # 4 / T27/ T30 / P27/P30. Стилът : Дълги и еластични къдрици създават сладък и прекрасен изглед къдрици-на пръчици.

R

Продукти в категория