.

.

Прът маша Peivob Без отопление, Дизайнерски Превръзка, маша, без отопление, Меки Ролки без нагряване за коса през Нощта, Инструменти за оформяне на косата със собствен?

Прът маша Peivob Без отопление, Дизайнерски Превръзка, маша, без отопление, Меки Ролки без нагряване за коса през Нощта, Инструменти за оформяне

BGN 3.00
Продукти

[Не загрява къдрава коса] Плойка без отопление е инструментът за оформяне на косата, който ви позволява да създавате красиви къдрици, без да използвате топлинаТози тип плойки, изработен от меко и гъвкаво перлата на памук, е проектиран така, че да бъдат лесни и удобни за използване. [Лесна за употреба] Поставете главата на панела с плойкой, отделно малка китка от малко по-дълга коса с помощта на гребен с тънка опашка, накрутите го пружинку и поставяне на ластик, без отопление.На следващата сутрин вие ще имате красива къдрава коса. [Многократно прилагане] се използва най-Добре, когато косата да остане наполовина сухи.Когато сте у дома, можете да го използвате по време на къпане, лягане и за нанасяне на грим.Изработен от мека тъкан дизайн, можете да го използвате за нощен сън.Той е малък, сгъваем и лесен за пренасяне. [Перфектен размер] С дължина около 29 см /11,47 инча и обиколката на главата около 50 см/19,69 инча, подходящ само за обиколката на главата в рамките на 20 сантиметра, е подходящ за повечето типове коса, независимо от това, което имате дълга, гъста или тънка коса, това може да ви помогне да създадете красива къдрава коса, по желание. [Безпроблемно сервизно обслужване] Вашето удовлетворение е наш приоритет.Ако не сте доволни от нашата плойка без отопление, ние ще възстановим пълната стойност.Можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви проблеми. [Не загрява къдрава коса] Плойка без отопление е инструментът за оформяне на косата, който ви позволява да създавате красиви къдрици, без да използвате топлина.Този тип плойки, изработен от меко и гъвкаво перлата на памук, е проектиран така, че да бъдат лесни и удобни за използване. [Лесна за употреба] Поставете главата на панела с плойкой, отделно малка китка от малко по-дълга коса с помощта на гребен с тънка опашка, накрутите го пружинку и поставяне на ластик, без отопление.На следващата сутрин вие ще имате красива къдрава коса. [Многократно прилагане] се използва най-Добре, когато косата да остане наполовина сухи.Когато сте у дома, можете да го използвате по време на къпане, лягане и за нанасяне на грим.Изработен от мека тъкан дизайн, можете да го използвате за нощен сън.

R

Продукти в категория