.

.

картонени кофи за боклук за дейности, малка кошница за боклук, боклук, Боклук, Декоративно кошче за Боклук с принтом ръчно изработени, Печатна Картонена дъска, Дома?

картонени кофи за боклук за дейности, малка кошница за боклук, боклук, Боклук, Декоративно кошче за Боклук с принтом ръчно изработени,

BGN 15.87
Продукти

Материал : - Памук и хартия картонДомашно декоративно кофата за ръчно изработени.Тези кофи за боклук са напълно подходящи за офис, работа на открито, пикник, къмпинг.Лесна грижа ги прави чудесен избор за почистване в градината или в кошчето за боклук.Нов дизайн на боклука : - Универсални кофи за боклук напълно многократна употреба, подходящи за рециклиране и за еднократна употреба за лесно почистване и спокойствие.Лесен за използване : - Сгъваеми в торби за боклук е лесно да се съхранява, можете да ги съхранявате в ъглите, те не заемат излишно място, и можете да ги вземете със себе си на почивка или на пикник по всяко време.Дизайн идеален за всяка стая в дома, градината, фоайе или кухнята.Ефективно сортиране на боклука и рециклиране с помощта на отделения.Идеално подходящ за разходки на открито и партита, торба за боклук лек и удобен за носене.Покрит е с множество слоеве акрилна пудра.Това е красиво, уникално кошчето за хартиени отпадъци от жълъди е да се грижат във всяка стая.Покрит е с множество слоеве акрилна пудра. Идеален подарък за дома, също е на разположение в подходяща корицата за салфетки.Размер - 12 x 8 инча (30 x 20 cm), Дължина - 30 см. Ширина - 20 см Дълбочина - 28 вж. Комплект от 2 теми 1. Кофа за боклук 2. Кутия за палети - Използване на Кошчето за хартиени отпадъци, боклука, кофата за боклук, предмети на домашния декор, кошница за съхранение.Благодаря ви, че навестили.

R

Продукти в категория