.

.

защитен калъф за вашия телефон, Съвместим с Xiaomi Redmi NOTE9/10X 4G, една Чанта-портфейл, флип-надолу Защитно покритие-Фолио от мека изкуствена кожа, устойчив на удари калъф ?

защитен калъф за вашия телефон, Съвместим с Xiaomi Redmi NOTE9/10X 4G, една Чанта-портфейл, флип-надолу Защитно покритие-Фолио от мека изкуствена

BGN 9.34
Продукти

Е на разположение широка гама от цветове и дизайниПодходящ за различни модели телефони.Здрав и издръжлив.Осигурява надеждна защита.Лесно се установява и отстранява.Този калъф е предназначен за защита на вашия телефон от надраскване, удари и случайни капки.Този калъф ще помогне на всеки, който иска да си телефон изглеждаше страхотно. това също е идеалният аксесоар за всеки патрул, или повод. Функция на чантата : 3 слота за карти, съвместими с ID / кредитна карта + 1 джоб за пари и специално разработени за Xiaomi Redmi NOTE9/10 X 4 G. Ултра-тънък дизайн с магнитна закопчалка.Противоскользящий и устойчива на пръстови отпечатъци кожен калъф с панти капак за телефон, осигуряващ комфортно усещане. Флип калъф предпазва вашия телефон от надраскване, прах, удари и други щети, причинени от ежедневна употреба. ФУНКЦИОНАЛНОСТ чантата си - носите всичко, което ви трябва, със себе си, няма нужда да носите чантата със себе си 5. Функция сгъваеми поставки освобождава ръцете си.Този флип калъф оборудван с каишка на китката, който може да се оттегли, за да замени други са на разположение в къщата въжета на китката. Здрава магнитна закопчалка предпазва телефона в затворено състояние, като ръкавица.Какво е включено в комплекта : 1x калъф за чантата Услуга на продажба : По всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижим за това по подходящ начин, съвместим с вас и ще ви дадем задоволителен отговор.

R

Продукти в категория