.

.

Адаптер за кран за душата Sudemota, Регулируеми Въртящи се лостове, Смесител за баня с когтистыми лапи, g3/4 -g1/2, Адаптер за Душ, за Кухня, за улицата, Хром A (цвят: златен)

Адаптер за кран за душата Sudemota, Регулируеми Въртящи се лостове, Смесител за баня с когтистыми лапи, g3/4 -g1/2, Адаптер за

BGN 2.33
Продукти

Смесители и резервни части за мивка в банятаМатериалът е направен от висококачествен месинг, пълномаслено леярство, адаптер G1 / 2-G3 / 4, за двойка на S-образни съединения, прецизна дърворезба, здрав и дълъг живот.С кран 150 см в центъра на регулируемо разстояние : golden A е 135 ~ 165 mm. Злато в е 135 ~ 165 mm. Хром A е 65 ~ 245 мм. Хром B-75 ~ 225 мм Регулируемо разстояние между рычагами, эксцентриковое разстояние : злато A е 7,5 мм. Злато B - 7,5 мм. Хром B - 35,5 мм Ламинирано с галванично покритие върху повърхности, устойчиви на корозия, не е лесно ръжда, устойчив на избледняване, не се напуква, не се окислява, лесен за почистване, лесно е деформиран.Смесители и аксесоари за мивка в банята Име на продукта Аксесоари за смесители Материал месинг Повърхност : от G1 / 2 до G3/4 Технология на повърхността : галванично покритие Област на приложение : air conditioning, bathroom, shower, toilet, конвертиране на разстояния между стените, аксесоари за смесители за бани : 1. Устойчивост на корозия, не е лесно ръждясва, не избледняват, не тече, не се напуква, не се окислява, лесен за почистване, не е деформиран лесно, без плясък. Разстояние между скоби се регулира в съответствие с различните сценарии на инсталация. Инсталацията е много проста и не е нужно да наемат някаква персонал.Поради различни инструменти или методи за измерване има малка разлика в размера на продукта, моля обърнете се към самия продукт.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние задължително ще ви дадем задоволителен отговор.

R

Продукти в категория