.

.

Ексфолиращ скраб за тяло от естествена люфы Miscati за душ, 3 комплекта - Губчатые подложки от люфы и стъргало за гърба. Екологично Чиста Биоразлагаемая гъба за баня, Дъ?

Ексфолиращ скраб за тяло от естествена люфы Miscati за душ, 3 комплекта - Губчатые подложки от люфы и стъргало за гърба. Екологично Чиста

BGN 12.49
Продукти

[Здравословно пречистване] Натурална и екологично чиста отшелушивающая гъба за душ дълбоко почиства кожата и подмладява тусклую кожатаНасърчаване на по-голямо овлажняване и подобряване на усвояването на средствата си за грижа за кожата, вие естествено подобряване на здравето на кожата. [Естествен материал] Порести уплътнение от люфы се поддава на биоразградими.Изработен е от естествена люфы + ультратонкой плат за кърпи за ръце, леко набъбва, не съдържа химикали.Това е биологичен и екологичен ексфолиращ скраб за тяло, той може ефективно отшелушивать мазнини и дълбоки замърсявания, без да наранява кожата. [Лесна за употреба] Преди къпане се накисва в топла вода, за да омекнат, и след това използвайте.Отзад има ластични презрамки и удобна подплата от хавлиени тъкани за по-лесно измиване на цялото тяло.Просто изплакнете с вода след употреба и след това да изсъхне на проветриво място.За вашата лична хигиена е препоръчително да го замени на всеки 2-3 месеца. [Комплекта включва] Стъргало за почистване на гърба от люфы × 1, гъба от люфы ×2. Подсилени място в нашите прокладках ги прави трайни и издръжливи.Това ще облекчи работата, отколкото четка с дълга дръжка, както и ще покрие по-голям брой от сайтовете си на лактите, коленете, гърба във всеки момент от време.Те могат да се ползват както от мъже, така и жени, той е подходящ за душ и вана. [100% гаранция за удовлетвореност] 30-дневен парите гарантирано без никакви проблеми, при поръчка не се притеснявайте.Ако имате и най-малкото проблеми с нашия продукт, моля, не се колебайте да ни уведомите.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е доволен от нашия продукт и обслужване.Поръчайте сега, живи и здрави, с Prime!. [Здравословно пречистване] Натурална и екологично чиста отшелушивающая гъба за душ дълбоко почиства кожата и подмладява тусклую кожата.Насърчаване на по-голямо овлажняване и подобряване на усвояването на средствата си за грижа за кожата, вие естествено подобряване на здравето на кожата. [Естествен материал] Порести уплътнение от люфы се поддава на биоразградими.Изработен е от естествена люфы + ультратонкой плат за кърпи за ръце, леко набъбва, не съдържа химикали.Това е биологичен и екологичен ексфолиращ скраб за тяло, той може ефективно отшелушивать мазнини и дълбоки замърсявания, без да наранява кожата.

R

Продукти в категория