.

.

IEASEczsq Четка за гърба Нови Магически Силиконови четки за Хавлии, Четка за тяло Колан за баня Отшелушивающая Четка за Колан на гърба За миене на кожата Домакински Чет?

IEASEczsq Четка за гърба Нови Магически Силиконови четки за Хавлии, Четка за тяло Колан за баня Отшелушивающая Четка за Колан

BGN 2.00
Продукти

Стимулира кръвообращението; Премахване на омертвевшую кожата и токсини, подобрява качеството на кожата; Облекчава стреса * ПОДОБРЯВА ТЕКСТУРАТА на КОЖАТА - Произведен от хранително-силикон, полезен е за здравето и е безвреден за околната среда, не съдържа BPA и вредни вещества. * ДВУСТРАНЕН УДОБНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ дръжка, добра здравина, висока якост на опън, може подвешиваться, което спестява място.Може да се използва за почистване на ръцете, лицето, краката, тялото.Допринася за здравословно кръвообращение, по-честа употреба. * МЕКО ЕКСФОЛИРАНЕ - глава на четка удължава с 1 см, прониква в порите, почиства от замърсяванията и освежава. * Силиконов скраб за гърба не е твърде груб, за да не дразни чувствителната кожа.Спецификация : Продукт : Дълга силиконовата четка за баня Материал : силикон размери на продукта : (ДхШ) 60x11 Смупаковка в комплекта : Силиконова четка за баня 1бр.

R

Продукти в категория