.

.

Yardwe 1 Комплект Електрическа Четка За Душата, Силиконова Тел и Четка За Ексфолиация на Тялото Скрубер За Кожата на Главата с Четка За Баня Почистване Скрубер Четка з?

Yardwe 1 Комплект Електрическа Четка За Душата, Силиконова Тел и Четка За Ексфолиация на Тялото Скрубер За Кожата на Главата с Четка За

BGN 14.69
Продукти

Стъргало за гърба за душ за жени : Тази четка за баня може дълбоко почистване на цялата повърхност на кожата на тялото, като ви помага за лесно почистване на кожатаПилинг-отшелушиватель за тяло : ЧЕТКИ за тяло за почистване И ексфолиране : Тази електрическа четка за тяло преносими за употреба, може мръсотията, безопасно чрез пречистване на цялото тяло.Хавлии за баня, четки за душата : За ежедневно почистване са съчетани различни глави за зъби, който осигурява безопасно прочистване на тялото си.Скрубер за кожата : Разработен с дупка за окачване, благодарение на което зъби могат да бъдат назначени директно, което е удобно за съхранение.Четка за тяло-за почистване и ексфолиране на : СПА-четка ЗА ТЯЛО - Тази електрическа четка за тялото, за душата е изработена от ABS-пластмаса и силикон, с висока якост, лесно е деформиран, не е лесно разгражда, има добра гъвкавост, не увреждат повърхността.Тази четка за баня е лесно да се запази, да заснемат и да контролираме, тя НИ помага лесно почистване и масаж на кожата на цялото тяло.Кръст Бод Пакет включва 1 х електрически маркуч с дръжка 5 х сменяеми щеточных глави 1 х USB кабел Характеристики -Регулиране на скоростта : 3 скорости силикон скрубер за тялото -Цвят : бял задната част на шайбата -Размер : 40.93 X3 задната четка от акне. -Мощност на двигателя : около 2 оборота на скраб-отшелушивателя за тялото. -Материал : ABS, силикон и четка за душ с захранван от батерия -Капацитет на батерията : 1800 mah ексфолиращ скрубер за душ -ниво на защита : IP67 акумулаторна четка за гърба -Тази електрическа четка за зъби с различни четки може да се използва, за да измие всички части на тялото. - Изящна изработка и надежден дизайн, нашата четка-скрубер за гърба гарантира дълъг живот отшелушивающего средства за гърба. - Тази електрическа четка за тяло преносими за употреба, може да изтриете от пречистване на цялото тяло сигурна луфа. -Силиконова четка на пипане, по-мека и удобна, може да работите с вашите скрубберами за измиване на тялото. - Четка за къпане с дръжка за по-лесно да държи и тя ви позволява да се отпуснете раменете, врата и гърба, като го използвате, за душата.Информация за стоки за многократна употреба скрубер за тялото, електрическа четка за къпане, четка за къпане, полезен инструмент за почистване на кожа.

R

Продукти в категория