.

.

Gefryco Котешки Легла за Домашни Котки, Подложки за Домашни любимци, Възглавници за котки и Малки Кучета Творчески Матрак с Филии Хляб за Тостер (Домати)

Gefryco Котешки Легла за Домашни Котки, Подложки за Домашни любимци, Възглавници за котки и Малки Кучета Творчески Матрак с Филии

BGN 11.99
Продукти

Продукт, Размер : 15 x 15 X 2Тегло на продукта : 270 г. Материал изделия : порести сърцевината + мек кратък плюшено калъфче. Забележка : При първото получаване на килима е нормално с лек аромат.Миризмата ще изчезне, когато се използва в продължение на известно време.Котешка легло с порести гръбначен мозък и наматрасником може да осигури на вашия домашен любимец допълнителна подкрепа и подплънки за максимален комфорт.Най-добрата почивка за вашите любимци може да доведе до подобряване на здравето на котките.Гъба с висока еластичност, я не е лесно да се деформира, тя може да служи дълго време.Нанесени машинно печат, устойчива на износване и цветостойкий.Може също да се използва като подови възглавници за столове, мека мебел, дома, офиса, ако котката не ми харесва.Защо не опитате това?.Инструкции за пране на повърхността : .Преди изпирането на килима за котки махнете калъф с пенопластовой ядро.Инструкции за пране на ядрото : . Нанесете на чиста пяна с мек сапун.Изстискайте излишната вода с гъба.Моля, не отжимайте.Изсушаване на въздуха е по-добре.Kawaii Guyy : Посочените размери са точни, само нека снимките не се инжектира ви подведе - на тези легла са наистина малки котки.Пепел От : не само, че това ме прави твърде много се смея, котката ми, изглежда, са решени само "разпространение" своя тост.Бях в сълзи, хихикая над това, тъй като то е било доставено.Алисън Смит : Много хубаво легло.Не е най-удобна за моите домашни любимци в сравнение с други легла за домашни любимци, които имам.Но ми харесва улов на котката, седнала върху него, и да се снимат!. ★ Размер : 15,8 х 15,8 х 2,8 инча.Костюм за котки и много малки кученца, като персийски коте, Плюшен кученце чихуахуа и т. ★ Материал : Изработен е от мека, къса една плюшена повърхност и еластична гъбеста сърцевина. ★ Нестандартен дизайн : уникална форма на филийки тост изглежда апетитно и привлекателно.Предложете на вашия домашен любимец добро място за игри, почивка и сън. ★ Многофункционален : Творчески матрак за домашни животни, може да се възглавница за домашен любимец.Те са подходящи не само за животните, но и за хора като подови възглавници за дивана, използвани у дома, в офиса, по време на партита и така нататък.

R

Продукти в категория