.

.

Дрехи за домашни любимци в ивицата ChezAbbey, Пижами за Кучета, Палта, Пижамный Гащеризон за кучета, Мек Velvet Гащеризон за Кучета, Гащеризони, Пижами, Руното Облекло за Ко?

Дрехи за домашни любимци в ивицата ChezAbbey, Пижами за Кучета, Палта, Пижамный Гащеризон за кучета, Мек Velvet Гащеризон за Кучета,

BGN 4.79
Продукти

Информация за размерите : Ние можем да ви предложим да изберете по-голям размер, отколкото обикновено, тъй като плат пуловер сравнително плътнаМоля, обърнете внимание на размерите на домашен любимец. М : Гърди : 14,5 инча; Дължина на гърба : 10,6 инча.Пуловер-пижами за кученце Размер S, M е подходящ за малки кученца, малко кученце, много малко кученце, миниатюрни кученца; Пижами за кученце дрехи Размер L, XL е подходящ за куче от среден размер.Материал : Дрехи за кучета е изработена от висококачествена кърпа, приятна за кожата и позволява на кучето да се чувстват комфортно през целия ден.Подходящ за машинно или ръчно пране.Дупки за краката еластични, което е много удобно да се облича и да стреля.Фланелевая пижами за кучета : Пижами за малки кучета от фланелен плат.Руното пижами за кучета от много приятна на допир, а пижами за кучета от мек пухкав материал ще стоплят кучето си в особено студени дни.Зимно облекло за малки кучета с крака се препоръчва не само за малки момичета-кученца, но и за най-малките момчета-кученца.Причина : Пижами за кученца подходящи за ежедневието, партита, снимки, изложби за домашни любимци, честване на празници, празнични рокли, сватба, пътуване, сън и така нататък, това е чудесен подарък за Коледа и нова година за вашия домашен любимец.Слабините, корема и задната част на тази пижама за кучета напълно отворени, те не трябва да се свали, когато кучето ходи на гърне.Пижами за кучета подходящи за малки Дължина на гърба : 7,9 инча; Тегло : 2,2 кг-3,3 кг. S : Гърди : 12,6 инча; Дължина на гърба : 9,1 инча; Тегло : 2,7 килограма-4,4 кг. M : Гърди : 14,5 инча; Дължина на гърба : 10,6 инча; Тегло : 4,4 паунда-6,6 кг. L : Гърди : 16,5 инча; Дължина на гърба : 12,2 инча; Тегло : 6,9 килограм-9,3 кг. XL : Гърди : 18,5 инча; Дължина на гърба : 13,7 инча; Тегло : 9,3 килограм-13,2 кг. 2 XL : Гърди : 20,4 инча; Дължина на гърба : 15,7 инча; Тегло : 13,2 килограм-19,8 кг. Ако някой размер, се намира между два размера, изберете по-голям размер.Задължително измерете точния размер на вашето куче или котка преди закупуване, за да се осигури идеална за кацане.Кръст Бод на Пакета : 1 х Костюм на Куче Характеристики : Дрехи за кучета е изработена от висококачествена кърпа, приятен за тялото и на кучето си позволи да се чувстват комфортно през целия ден.

R

Продукти в категория