.

.

4 бр. Калъф За съхранение на Слънчеви Очила от микрофибър Кърпа За почистване на Премиум качество с цип в дантела (7x3,75 инча)

4 бр. Калъф За съхранение на Слънчеви Очила от микрофибър Кърпа За почистване на Премиум качество с цип в дантела (7x3,75 инча)

BGN 0.33
Продукти

Пакетът включва 4 части от своята практика за очила 4 Цвят : кафяв, черен, сив, бял. Размер : Дължина-7 см, ширина 3,75 инча.Закопчалката на дантела.Калъф за слънчеви очила от ультрамягкой микрофибър с двойни завязками, мека и удобна материя. Предпазва вашите очила от надраскване на лещите и повреди рамки, защитен от прах и драскотини.Калъф за очила е идеална за защита на слънчеви очила и други дребни аксесоари, като слънчеви очила, бинокли, смартфони, MP3 плейъри, часовници и т. Тези чанта от микрофибър и са идеални за настаняване на подаръци за всеки повод. използвайте за партита, сватби, рожденни дни, сватбени душове, тържества.пратката включва 4 своята практика за точки (4 цвята, кафяв, черен, сив, бял), с дължина 7 сантиметра, ширина 3,75 инча.Закопчалката на дантела.Калъф за слънчеви очила от ультрамягкой микрофибър с двойни завязками, мека и удобна материя. Предпазва вашите очила от надраскване на лещите и повреди рамки, защитен от прах и драскотини.Калъф за очила е идеална за защита на слънчеви очила и други дребни аксесоари, като слънчеви очила, бинокли, смартфони, MP3 плейъри, часовници и т. Тези чанта от микрофибър и са идеални за настаняване на подаръци за всеки повод. използвайте за партита, сватби, рожденни дни, сватбени душове, тържества.пратката включва 4 своята практика за точки (4 цвята, кафяв, черен, сив, бял), с дължина 7 сантиметра, ширина 3,75 инча.Калъф за слънчеви очила, изработени от ультрамягкой микрофибър с двойни завязками, меки и удобни материи не ще генерира статично електричество.Чанта за съхранение на слънчеви очила с двойно шнурком, който стяга чанта за съхранение, за предотвратяване падането на вашите продукти и лекота на управление.Очила е лесно да се почистват от прах, увреждане на лекар по дентална медицина и, може би, царапаются, когато ги поставят отвън.Този калъф за съхранение на очила от микрофибър добре защитава точките си от нараняване.В сравнение с тежки футляром за очила, малка чанта за съхранение на слънчеви очила е по-лесно и не заема място, което е удобно за носене.

R

Продукти в категория