.

.

Andy ' s Orchids Извънгабаритни Квадратни Очила с Блокиране на синя светлина, 2 бр. Очила за компютърни игри, ултра-леки Модни Очила в Ретро стил от Матово стъкло, Оптични Р?

Andy ' s Orchids Извънгабаритни Квадратни Очила с Блокиране на синя светлина, 2 бр. Очила за компютърни игри, ултра-леки Модни Очила в Ретро

BGN 0.33
Продукти

ВнесенНеполяризованный.Широчина на обектива : 50 мм.Височина на обектива : 44 мм. Мост : 20 милиметра.БЛОКИРАНЕ на ОЧИЛА BLUELIGHT : Блокира излъчването на синя светлина от екрани на компютри / таблети / мобилни устройства, като по този начин предпазва вашето зрение и намаляване на умората на очите.Насладете се на цифрова течение на времето, не се притеснявайте за умора на очите, влошаване на зрението и главоболие, блокиращите синя светлина за очите.ЗАЩИТА на ОЧИТЕ : Продължително използване на компютър и видео повишава вероятността от дегенерация на макулата, тъй като лещата на човешкото око поглъща вреден синя светлина.Поддържайте здравето на очите, намаляване на въздействието на высокоэнергетического синя светлина.Качествени материал : Изработен е от метален материал, ультралегкий, лесно преносими и удобни в чорап.РЕКОЛТА ширина на обектива : 50 мм / 1,96 инча; Височина на обектива : 44 мм / 1,733 инча; Ширина на моста : 20 мм / 0,789 инча; Дължина на виска : 138 мм / 5,43 инча. 100% чисто нов и високо качество.Материал : Метал Цвят : черен, сребрист Стил : Анти-синя светлина, ультралегкий, модерен Пол : Женски, мъжки Характеристики : Висококачествени метални очила с анти-синя светлина.Дизайн със защита от синя светлина може ефективно да блокират вреден синя светлина и опазване на здравето на вашите очи, особено при проучване на онлайн-курсове.Метален материал, ultralight, лесно преносими и удобни в чорап.Може да се носи с ежедневните нарядами или за специални случаи.Лек дизайн, отличен за подпори и декорация на снимки.Пратката включва : 2 бр.

R

Продукти в категория