.

.

Леки Очила за четене SUERTREE, 3 опаковки, с пружинным тръба на шарнирна връзка, Очила за защита от uv лъчи за мъже и жени, Очила за компютър, за Защита на очите, Помощ при ч?

Леки Очила за четене SUERTREE, 3 опаковки, с пружинным тръба на шарнирна връзка, Очила за защита от uv лъчи за мъже и жени, Очила

BGN 3.00
Продукти

3 x очила за четене 3 x кърпа за почистване на стъкла.Да се избегне нарушаване на артикулацията, моля, да не се изтрие обектив със салфетка, дрехи или спирт.Някои силни почистващи препарати или сапун може да е бавно разтваряне на покритие на обектива. 【Ултра-леки очила за четене】 - Изключително леки, можете да ги едва чувстваш.Хиляди практически опит от използването на точки Suertree при четене, работа на компютър и телефон са доказали, че могат ефективно да намалят умората на очите, замъглено зрение и главоболие, а също така и значително подобряване на качеството на съня. 【Класически дизайн за унисекс】 - Очила за четене с класически дизайн и са подходящи както за мъже, така и жени, за носене при всякакви случаи.Независимо от това, насаме или публично, тези очила - добър избор, за да се чувствате комфортно.Тези очила премиум-клас и могат да станат чудесен подарък за вашите родители и възрастните хора.Към всяка двойка е приложен кърпа за почистване от микрофибър, инструкции и книга въже обработват за очила. 【Навсякъде и по всяко време】 Очила за четене в три опаковки могат да бъдат пуснати на всяко място, където те могат да се наложи, например, в офис, спалня или баня.Не е нужно постоянно носене на очила. 【Дизайн и издръжливост на ЧОВЕКА】 - Тези сини светозащитные очила са с лък тел пружинным тръба на шарнирна връзка, които осигуряват комфорт при носенето.Трайни плътни винтове предпазват от проблеми като "паднал на винта", "отвалились система" и "отломились лък тел". Издръжливост, гъвкавост и сверхлегкость правят очила Suertree подходящи за продължително носене. 【24 часа обслужване на】-100% гаранция за сервизно обслужване.Обещаваме да ви предложи качествени продукти.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Класически дизайн, никога не остарява, не е необходимо в дългосрочен избор.Точни diopters и прозрачни лещи не предизвикват напрежение, умора и световъртеж.Насладете се на качествени и трайни точки на разумни цени.

R

Продукти в категория