.

.

RECESKY 70 Led гирлянди под формата на тиква - 22,6 подножието Гирлянди за Хелоуин за външно и интериор - Осветление за Хелоуин, за двор, къща, спалня, хол, украса за партита з?

RECESKY 70 Led гирлянди под формата на тиква - 22,6 подножието Гирлянди за Хелоуин за външно и интериор - Осветление за Хелоуин,

BGN 2.33
Продукти

Тези гирлянди от тикви са на творческа алтернатива на три свещи и определено е идеалният аксесоар за вашия случай в чест на ХелоуинПоместени около отвора на вратата, тези нови призрачни тела ще гарантира вашето входа блясък за всички любители на тиражите.Поставете своите деца с помощта на вградените тиквата гирлянди, за да те били ужасно облечени в този Хелоуин. Щекер ниско напрежение, 29 със сертификат UL.Включете изхода на края може да бъдат свързани повече от една връв, която ви позволява да свържете максимум 4 комплекта заедно.Контролера е предназначен за запаметяване на последните настройки след прекъсване на захранването.Strand предлага 8 различни настройки на осветление.Създавайки за вас по поръчка атмосфера.Идва с функция таймер : Продължително натискане за 3 секунди, докато не светне зелено осветление на бутоните, което означава, че таймерът е активиран; ако е зелена светлина излиза, това означава, че таймерът неактивирован. 1 * Трансформатор. 1 * 70 led гирлянди. ➭ РАЗМЕРИ ИЗДЕЛИЯ - 70 led гирлянди с обща дължина 26 метра; тел 3,3 фута с приставка адаптер; тел 4 инча с приставка адаптер-розетка; разстояние между лампи 0,33 фута. ➭ РЕЖИМИ на ОСВЕТЛЕНИЕ ако зеленият светодиод не свети, това означава, че таймерът неактивирован. ➭ БЕЗОПАСНОСТТА на ПЪРВО място - низковольтный трансформатор 30 и целия комплект от гирлянди, включително гирляндный тел, led лампа и щепсела, сертифицирани от UL за осигуряване на 3,3 крак кабели с приставка адаптер; 4-инчов кабели с приставка адаптер; разстояние между лампи 0,33 фута. ➭ РЕЖИМИ на ОСВЕТЛЕНИЕ ако зеленият светодиод не свети, това означава, че таймерът неактивирован. ➭ БЕЗОПАСНОСТТА на първо място - низковольтный трансформатор 30 и целия набор от струнни тела, включително струнен тел, led лампа и щепсела, сертифицирани от UL, за да гарантира максимална сигурност. ➭ Чрез интернет ВРЪЗКА - 22,6-подножието гирлянди фея string с 70 лилави светодиодни крушки прилеп.И чрез интернет връзка, която ви позволява да свържете до 5 нишки заедно за осветяване на по-широк кръг. ➭ Защита от силен дъжд и сняг, IP55-Високо ниво на водоустойчивост му позволява да издържат на силен дъжд и сняг, идеален за вътрешни и външни декорации.

R

Продукти в категория