.

.

NUOBESTY 6 бр Баня Кофа за Боя Контейнер Клон Тава За Ръце Бял Пречистване на Притежателя Кофа За Баня Шайби За Писалки Обещаващ Художник Смесва Масло и Вода Акварел На ?

NUOBESTY 6 бр Баня Кофа за Боя Контейнер Клон Тава За Ръце Бял Пречистване на Притежателя Кофа За Баня Шайби За Писалки Обещаващ

BGN 2.33
Продукти

ДЮЗА за ПОЧИСТВАНЕ на дръжки - осигурява бърз и лесен начин за почистване и сушене на ръцеВАРЕЛ за измиване на БЛАЖНА БОЯ - Изработени от пластмаса, предназначен за продължителна употреба.Детски чаши за РИСУВАНЕ - Позволяват лесно почистване на четки, спестяват място и са удобни в переноске.За МИЕНЕ и ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЧЕТКИ на ХУДОЖНИК - Около външната страна с дупки за съхранение на четки за рисуване, за да изсъхне.ПОСТАВКА ЗА ЧЕТКИ ЗА РИСУВАНЕ - Идеален за семейства, училища и класове.ДЮЗА за ПОЧИСТВАНЕ на дръжки - осигурява бърз и лесен начин за почистване и сушене на ръце.ВАРЕЛ за измиване на БЛАЖНА БОЯ - Изработени от пластмаса, предназначен за продължителна употреба.Детски чаши за РИСУВАНЕ - Позволяват лесно почистване на четки, спестяват място и са удобни в переноске.За МИЕНЕ и ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЧЕТКИ на ХУДОЖНИК - Около външната страна с дупки за съхранение на четки за рисуване, за да изсъхне.ПОСТАВКА за БОЯДЖИЙСКИ ЧЕТКИ - Идеален за семейства, училища и класове.Списък на пакетите 6 x Кофи за миене на зъби Характеристики - Материал : Пластмасова кофа за миене на зъби. - Благодарение на дизайна на дръжката му е лесно да се пренасят там, където ви трябва леген за четки 3 в 1. - Този леген за четки ще запази вашите артистични аксесоари се поддържат чисти и в рамките на reach. - Цвят : Бяло кофа за миене на четки за рисуване. - Идеален за семейства, училища и класове, органайзер за четки за рисуване. - Подходящ за почистване на акрилни, акварельной живопис, темперы, гваш и масла от четки, кофи за миене на дръжки. - В ванночке за изработване на четки, много дупки, така че да можете бързо да изсъхне своите четки в детски чаши за рисуване. - Размер : Около 16,00 X16,00 X8,50 см / 6,29 X6,29 X3,34 инча Контейнер за измиване на ръцете.Описание на продукта Artist cleaning brush шайба материал, който може да осигури неговата дълготрайност и практичност.Леген за рисуване с четка - избор за приятели.Бъчва за почистване на дръжки, предназначени за художествени рисуване. детски чаши за рисуване на Този обект представлява една кофа за миене на четките, произведено от висококачествени материали, така че тя ще продължи много години.

R

Продукти в категория