.

.

Инструмент е sandvik Coromant QD-LFG33C3232D със стоманена корончатым Q-образно опашка за сегменти и подслушване на канали, максимална дълбочина на рязане 1,3 (опаковка по 1 парче)

Инструмент е sandvik Coromant QD-LFG33C3232D със стоманена корончатым Q-образно опашка за сегменти и подслушване на канали, максимална

BGN 202.36
Продукти

Квадратен джолан Coro Cut Q 32 мм квадратен джолан с 1 свита печалба Квадратен джолан с 1 свита печалба. Държач за смъкне и канали с квадратна опашка Coro Cut Q. Външен ляв инструмент OAL 170 мм Максимална дълбочина на рязане : 1. Квадратен джолан Coro Cut Q 32 мм квадратен джолан с 1 свита печалба. Квадратен джолан с 1 свита печалба. Държач за смъкне и канали с квадратна опашка Coro Cut Q. Външен ляв инструмент OAL 170 мм Максимална дълбочина на рязане : 1. Coro Cut QD най-надеждна система за смъкне инструменти и адаптери 1. Охлаждаща течност Plug and play за лесно свързване 2. Нов инструментален материал сплав за по-голяма сила 3. Специален ключ за надеждно и удобно захващане 4. Висока инжекция охлаждаща течност като опция за всички инструменти 5. Вложки : Подобрени покритие, предназначени да смъкне 6. Поставяне, предназначена за висока точност на охлаждащата течност 7. Кацане място за върха на рейки за всички ширини на вмъкване.Излишък и липса на охлаждаща течност за подобряване на контрол на треските и да се удължи живота на инструмента.Твърд битумен механизъм и подсилен материал на инструмента.Лесно свързване на охлаждащата течност с помощта на нашите комплекти за свързване на охлаждащата течност и адаптери. Система за затягане позволява без проблем да се замени за поставяне.Излишък и липса на охлаждаща течност на разположение за всички инструменти.Лесно свързване на охлаждащата течност с помощта на адаптери plug and play.Геометрия на вложки, оптимизирана за осигуряване на достъп на охлаждащата течност.Широчина вмъкване е 2, 3, 4, 5 и 6 мм, както и 0,094, 0,125, 0,187, 0,250 инча.Поставяйте сортове с висока степен на защита на ръбове.Шест геометрии стружколома.Вложки чистачки за подобряване на качеството на повърхността при високи подачах.Подобрен материал - сплав с висока умора на материала издържливост.

R

Продукти в категория