.

.

Силиконова Форма За Сапун За Кучета, Форми За Мыловарения, Форма За Смола, под Формата на Сапуни, Ръчно изработени Форми за Diy, Гъвкави 1 бр.

Силиконова Форма За Сапун За Кучета, Форми За Мыловарения, Форма За Смола, под Формата на Сапуни, Ръчно изработени Форми

BGN 5.06
Продукти

За приготвяне на расплавьте и се изсипва сапун, катран, полимерную глина и т, Готови размер и тегло : 2 3/4"×2"×1 1/8" / 72×52× 31 мм (приблизително). Много издръжлив, гъвкав силикон, силикон цвят : бял.Дебелината на матрицата е 1/2 "прибл. Силиконови форми за производство на сапуни със собствените си ръце, домашно форма за сапун.Произведено в Китай; Кораб от Китай.Силиконова форма GRAINRAIN, форми за сапун, форма за мыловарения, форма от смола, под формата на сапуни, ръчно изработени форми за бродерия, гъвкави, 1 предмет, много издръжлив силикон, гъвкав. - На разположение в продължение на дълъг период от време. -Лесен за употреба и почистване; за многократна употреба; антипригарный; -Той ще поддържа форма години; Дръжте го далеч от огън, газова печка и ножове. размер и цвят-Моля, проверете размера или информация за размера преди да поръчате. - Силикон цвят : бял Обслужване на клиенти - Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви изпратим отговор в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория