.

.

60 Листа Хартия за печат на Слънце, Цианотипная Хартия A4 A5 A6, Хартия За Рисуване на Слънце, Хартия За Печат на Слънце, Книга за Деца и Възрастни, Проект Направи си сам (?

60 Листа Хартия за печат на Слънце, Цианотипная Хартия A4 A5 A6, Хартия За Рисуване на Слънце, Хартия За Печат на Слънце, Книга

BGN 8.99
Продукти

?Че вие ще получите : ние ще ви дадем 60 листа цианотипной хартия - достатъчно количество за ежедневна употреба и за замяна Можете също така да ги споделите с приятели, да се забавляват, докато за съвместно творчество. ? Комплект с подходящ размер : тази книга за печат на слънце с 3 различни размера, включително 5,85x8,27 инча, 8,27x11,69 инча, 4,13x5,83 инча, подходящ размер може да отговаря на различни изисквания. ? Надежден материал : тези комплекти за печат на слънце са изработени от качествен хартия материал, който е надежден за използване, не е лесно да избледнява и се разпада. ? Лесна употреба : първо вие трябва да сложите растения, хартиени изрезки или други предмети върху хартия за печат на слънце, а след това натиснете ги прозрачен стъклен или акрилна плоча, след това да ги оставите на слънце за около 10 минути и след това изплакнете изсушената хартия под течаща вода с вода в продължение на няколко минути, най-накрая, оставете ги да изсъхнат за около 2 минути. ? Широко приложение : тази хартия за рисуване има широка гама от приложения, е много подходящ за класни стаи, лагера, библиотеки, за да се развие интерес на децата и да подобри практическите им умения. ?Че вие ще получите : ние ще ви дадем 60 листа цианотипной хартия - достатъчно количество за ежедневна употреба и за замяна. Можете също така да ги споделите с приятели, да се забавляват, докато за съвместно творчество. ? Комплект с подходящ размер : тази книга за печат на слънце с 3 различни размера, включително 5,85x8,27 инча, 8,27x11,69 инча, 4,13x5,83 инча, подходящ размер може да отговаря на различни изисквания. ? Надежден материал : тези комплекти за печат на слънце са изработени от качествен хартия материал, който е надежден за използване, не е лесно да избледнява и се разпада. ? Лесна употреба : първо вие трябва да сложите растения, хартиени изрезки или други предмети върху хартия за печат на слънце, а след това натиснете ги прозрачен стъклен или акрилна плоча, след това да ги оставите на слънце за около 10 минути и след това изплакнете изсушената хартия под течаща вода с вода в продължение на няколко минути, най-накрая, оставете ги да изсъхнат за около 2 минути.

R

Продукти в категория