.

.

Мис Алла Шоколадово Кафява Перука Дантела Отпред Коси 150% Плътност Кестен 13X4 Обемна Вълна Перука Дантела Отпред Коси Цветни Hd Прозрачни Бесклеевые Перуки Предвари?

Мис Алла Шоколадово Кафява Перука Дантела Отпред Коси 150% Плътност Кестен 13X4 Обемна Вълна Перука Дантела Отпред Коси Цветни Hd Прозрачни

BGN 130.33
Продукти

1 Шоколадово кафява, завързана на перука от човешка коса Материал : 100% бразилски материал от човешки косъм, пълно на местоположението на кутикула, може да се боядисва, завит, отбелен, изолиран, гъвкав, мек и удобен. Hd Прозрачен перука от пряка човешка коса 13 X4 : регулируема лента за ваше удобство, регулирани под повечето размери на главата (22-22,5 инча), 4 гребени и регулировочный каишка (по подразбиране) за сигурност и комфорт при естествената линия на растеж на косъма. Дълги вълнообразни дантелени предната перуки, изработени от човешка коса на съвсем малък Предимства : цветен перука с прозрачна дантела може вплавиться на всяка кожа.Предлага се в централната или страничната част на този шнур е по-деликатен и по-малко забележим, и може да отговаря оттенку на кожата на всеки човек, за да носи перука.Това е удобно за начинаещи. За всеки повод: каштаново-кафяво обемно вълнообразни перука от човешка коса 13 X4 на дантели отпред може да се носи в ежедневието, така и за сватби, очаквайки следобедните срещи, тематични партита, косплее. Обслужване на клиентите и гаранция Missalle : Целта на Missalle-да поставят клиентите на първо място. Ако имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще се погрижат за вас, докато не сте доволни.Амманские коса, средно-кафява перука от човешка коса 13x4, завързана на перука от човешка коса.Бразилски Virginiana кафява перука с прави коси Цвят на косата и характеристики на перука : . Естествен цвят, свободна част, предварително съставен естествен вид около детски коса, меко докосване, еластична текстура и лъскава красота - ето най-характерните особености на тези косата. Плътност и дължина на естествения външен вид : плътност 150%, 20-32 инча, можете да изберете размера на шапки как.харесвате : Средни по размер, с регулируеми бретелями (22-22,5 инча).Стегнат, чист, натурален, без възли, без загуба.Без мирис, може да се боядисва, може да бъде променено. Всички косми на 100% се състоят от човешки косъм, без примеси на синтетични и животински косми, много подходящ за продължителна употреба.Той ви дарява с по-голяма увереност и. Използването на перука : може да се използва за сключване на брак, пътуване, работа, ежедневие, посещение на вечеря, активната почивка, гмуркане, скачане с парашут, полет на парахода, контакт на родители и деца и т.

R

Продукти в категория