.

.

Комплект ролки за коса, Самозахватывающиеся 24 бр., Маши за коса, без отопление, Маши, с дълга коса, средни и къси коси, Маши за коса с фиби и гребен, Салонные фризьорск?

Комплект ролки за коса, Самозахватывающиеся 24 бр., Маши за коса, без отопление, Маши, с дълга коса, средни и къси коси, Маши за коса с

BGN 2.00
Продукти

[ЛЕСНА ЗА употреба] - Тези самозатягивающиеся ролки е изключително лесно да поставите и извадитеИнструкции за прилагането им са посочени върху опаковката.В инструкцията са изброени само някои от начините на тяхното приложение. [Увеличаването на ОБЕМА] - ще Получите красива обемна коса с помощта на бигудей Sungenol.Тези салонные фризьорски салон коса помагат да придадат на косата красива форма и твърдост, създавайки красиви и стилни къдрици. [Различни размери] - Този комплект маша за коса включва в себе си маши, 2 размери : гигантски извиване × 12 и големи ролки × 12. така че можете да правите различни прически. [ТРАЙНОСТ] - Маши за коса Sungenol изработени от износостойкого висококачествена пластмаса и нейлонового влакна. [ВКЛЮЧВА В себе си] - В комплект за удължаване на косата, също се предлагат безплатни инструменти за стайлинг на коса; в комплекта са включени 10 жълти щипки за удължаване на косата, 1 гребен от крысиного опашката и 1 пакетче. Започнете с мокра коса или използвайте пулверизатор с вода леко навлажняване на косата. Накрутите ролките, след това използвайте щипки за коса под формата на platypuses (ако е необходимо). Напълно подсушете косата със сешоар. След като косата изсъхне, раскрутите ролките и внимателно разделете къдрици с пръсти, за да придадат желания обем и красива форма, просто използвайте малко лак за коса или други средства за стайлинг.Можете да използвате тези удобни губчатые маши за коса у дома, също са подходящи за пътуване, хотели, салони за красота и така нататък.Също така това е добър подарък за вашите приятели, семейство.

R

Продукти в категория