.

.

Предпазна каска за горското стопанство TOOLIOM с Антифони и Защитна Козирка За лице, Предпазна Каска за моторни триони, Одобрен ANSI, Каска за Лесовъди с фарове за мъгла ?

Предпазна каска за горското стопанство TOOLIOM с Антифони и Защитна Козирка За лице, Предпазна Каска за моторни триони, Одобрен ANSI,

BGN 2.33
Продукти

【Защита за сигурност, одобрен от ANSI】 Предпазна каска-вафен отговаря на стандарта ANSI Z891-2014 за тип 1 клас C, одобрени от CE, за да се гарантира най-високо качество, сигурност и ефективност. 【Комплект каска 3 в 1】 Каска с козирка и слушалки в съчетание за да се гарантира сигурността на врата, има един чифт слушалки SNR 25 db, които помагат да се блокират шума инструменти и на двигателя за защита на слуха, лесно спускащите се козирка на метална решетка и фарове за очила предпазват очите от летящ боклук. 【Двойна защита】 Hi-Elbi дизайн с преглед отпред и отзад, изработен е от много устойчив на опън импулсни ABS-материал modulusl с отразяващи конструкция за сигурност, предоставя на потребителя за повишена видимост в условия на слаба осветеност, осигурява двойна защита на главата. 【По-хуманен дизайн】 Каска с регулируема 6-хлътва система за окачване, плъзгащи вентилационните отвори позволяват лесно да се отварят и затварят в зависимост от метеорологичните условия, това допринася за намаляване на въздействието на циркулация на въздуха, намалява вероятността от падане на защитния шлем.Един регулируем размер подходящ за всички.Размерът на каската варира от 53-64 см /20,86-25,20 инча. 【Комплект каски за професионалисти горското стопанство и не само】 Комплект за горското стопанство е отличен за лесовъди, резитба дървета, озеленяване, кусторезов, моторен трион, унищожаване на плевели, подходящ за строителство, катерене по дървета, дърводелски, механика, горско стопанство, производство, високи и строителни работи, във всяка професия, за която се изисква обща защита на главата.

R

Продукти в категория