.

.

Led Лампа за Къмпинг, Преносим Фенер за Палатка, Спалня, Катерене, Пешеходен Туризъм, Риболов, Авариен Лампа, Лампа на Батерии, за външно и вътрешно осветление на Хело?

Led Лампа за Къмпинг, Преносим Фенер за Палатка, Спалня, Катерене, Пешеходен Туризъм, Риболов, Авариен Лампа, Лампа на Батерии,

BGN 28.75
Продукти

Затемняющая настолна лампа Нощна светлина в детската стая.Преносим led лампа за къмпинг с размера на дланта си.Аварийно осветление.Преносим фенер за вашите приключения. осветителна покриване на 360 градуса, мека светлина, балсам за след боядисване за очите.Голям капацитет, енергийно спестяване.Бързо зареждане, за 2-4 часа.Лесно управление, за да регулирате яркостта.Лек и портативен, така че можете да го вземете със себе си.Нощна светлина в детската стая.Преносим led лампа за къмпинг с размера на дланта си.Завийте завъртане на ключа, переключив яркост със слаба силна.Като аварийно осветление или за създаване на атмосфера на партито.Идеален за къмпинг, туризъм, украса на стаята, четене и т. 【Затемняющая настолна лампа】 Въртяща се кръгла върху абажура на детския нощни лампи на 360 градуса, можете да включите лека нощ за деца, след това яркост от слаба до силна.Можете да настроите детски ночники за спални всяка яркост, каква желание.Детска нощна светлина е лесен за управление.Идеален подарък за себе си и хората, които обичате. 【Акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет 5000 mah】 Нашата детска лампа може да се използва от 1,5 до 50 часа при включена led подсветка максимална или минимална яркост при пълно зареждане.Спестяване на енергия!Нашите детски фенери за къмпинг може да се зарежда напълно за 2-4 часа с помощта на оригиналното зарядно кабел. 【Подходящи за много случаи】 Нашата led нощна лампа и се използва като декоративно осветление в стаята, ночников като полезен удобен начин по време на работа, учене или четене на книга, непосредствено преди лягане. особено подходящ за детски тела в спалнята.А нашия преносим фенер - това е вашият помощник в приключения, които винаги ще се държи при себе си!Фенерче на батерии за вашия отдих, разходки, риболов, лов, извънредни ситуации на открито. 【Интелигентен дизайн】 Лампа за детска стая, изработен от отлични светодиоди, и се покрива с 360-градусным осветление осигуряват достатъчна яркост.Детска нощна светлина с добре обмислен дизайн, размер : 3,9 "* 6,7".Тегло на нашите детски осветителни тела за спалнята също е малък.Много светъл, след въртене на детска лампа на 360 градуса. 【ВАЖНО * Двугодишно гаранция】 Ние сме толкова уверени, че ще ви хареса лека нощ Decovolt за детска, че предлагат връщане на парите и гаранция за обслужване на клиенти с две години гаранция.Ако получите дефектна лампа за детска стая, моля, свържете се с нас и ние веднага ще ви изпратим замяна нощни лампи безплатно.Възвръщаемост не се изисква. Нощна светлина в детската стая.Преносим led лампа за къмпинг с размера на дланта си.Завийте завъртане на ключа, переключив яркост със слаба силна.Като аварийно осветление или за създаване на атмосфера на партито.Идеален за къмпинг, туризъм, украса на стаята, четене и т. 【Затемняющая настолна лампа】 Въртяща се кръгла върху абажура на детския нощни лампи на 360 градуса, можете да включите лека нощ за деца, след това яркост от слаба до силна.

R

Продукти в категория