.

.

Немедицинская маска за лице за възрастни (50 маски в индивидуална опаковка) - 4-жична немедицински черни еднократна маска за лице премиум дизайн с удобна заушниками ?

Немедицинская маска за лице за възрастни (50 маски в индивидуална опаковка) - 4-жична немедицински черни еднократна маска за

BGN 1.67
Продукти

✔️ Като най-малко 25% по-дебела от обикновена еднократна маска за лице – Всяка маска се състои от четири слоя, които са най-малко 25% по-дебели от обичайните за еднократна употреба немедицински черни маски за лицеОсвен това, те осигуряват солидна и надеждна кацане без компромис в комфорта. ✔️ В индивидуална опаковка за по-лесно споделяне – във всяка кутия съдържа 50 еднократна употреба сестрински маски за възрастни, индивидуално опаковани, с които по-лесно да споделят с близки и приятели.Носят ги по време на всичките си любими занимания на открито и закрито. ✔️ Подобрен дизайн за носене – Нашата 4-слойная еднократна маска за лице удобно намира в непосредствена близост до ушите и може да бъде свързана за индивидуална перфектно.За разлика от по-малко качествени маски с ушни панти от полиестер, нашите са изработени от ликра за максимален комфорт и стречинг. ✔️ Комфорт премиум–клас за ежедневието - носенето на маски за лице за възрастни не трябва да предизвиква дискомфорт.Нашата немедицинская маска за лице е специално проектирана с уникална странична дугообразной подтяжкой, която облегает лицето за по-удобна за кацане. ✔️ Качество, на когото можете да се доверите - на Почти десет години в Viva Naturals нашата мисия е да ви предложим висококачествени продукти.Ние сме положили всички усилия, за да ни немедицинская еднократна черна маска за лице съответства на нашите стандарти и вашите. ✔️ Като най-малко 25% по-дебела от обикновена еднократна маска за лице – Всяка маска се състои от четири слоя, които са най-малко 25% по-дебели от обичайните за еднократна употреба немедицински черни маски за лице.Освен това, те осигуряват солидна и надеждна кацане без компромис в комфорта. ✔️ В индивидуална опаковка за по-лесно споделяне – във всяка кутия съдържа 50 еднократна употреба сестрински маски за възрастни, индивидуално опаковани, с които по-лесно да споделят с близки и приятели.Носят ги по време на всичките си любими занимания на открито и закрито. ✔️ Подобрен дизайн за носене – Нашата 4-слойная еднократна маска за лице удобно намира в непосредствена близост до ушите и може да бъде свързана за индивидуална перфектно.За разлика от по-малко качествени маски с ушни панти от полиестер, нашите са изработени от ликра за максимален комфорт и стречинг. ✔️ Комфорт премиум–клас за ежедневието - носенето на маски за лице за възрастни не трябва да предизвиква дискомфорт.

R

Продукти в категория