.

.

Калъф за наматрасника BEDLUXURY Подвижна (само за носене) 3-инчов Професионални защитни капаци за матрак Cool, които могат да се перат с 18-инчов дълбок джоб от бамбукова тъ?

Калъф за наматрасника BEDLUXURY Подвижна (само за носене) 3-инчов Професионални защитни капаци за матрак Cool, които могат

BGN 16.00
Продукти

Само калъф за наматрасника–този калъф за наматрасника queen е само за 3-инчов наматрасника (пяна в комплекта не е включена!!)Подобрен нескользящий дизайн : 18 "дълбок джоб – дълбок джоб, заобиколен от 360 °, подходящи за всеки матрак 8-21 инча.По-безопасно, предотвратява падането и преместване, подходящ за всички разпоредби на сън.Калъф от бамбуково влакно–дишаща материя от бамбук, сертифицирани от OEKO-TEX, което ви дава усещане за прохлада и комфорт по време на сън. подвижна и моющийся–Използвайте безобидно за кожата бамбуковое влакна и закопчалка-цип, ги може напълно да се пере и удобно да теглите. Обслужване на клиенти–Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, и ние ще направим всичко възможно, за да се поправи ситуацията.Ние сме сигурни в качеството на нашите продукти.

R

Продукти в категория