.

.

Одеало от корейската норка LGYKUMEG тегло от 9 килограма 79 × 91, шелковистое, мек и топъл, 2-слойное обръща одеяло Raschel Bed (200x230 см4 кг).

Одеало от корейската норка LGYKUMEG тегло от 9 килограма 79 × 91, шелковистое, мек и топъл, 2-слойное обръща одеяло Raschel Bed (200x230 см4

BGN 1.67
Продукти

【Максимален комфорт】 Всесезонное обръща одеяло от корейската дупки - това е точно това, което търсите за прекарване на дългите зимни месециДвете страни comfy softness осигуряват допълнителен плюшено слой приятна топлина, към който да се радвате на притискам.Идеална за вашите гости или капитана легла. 【Сензационно предимства одеяла】 Е супер плюшевое и уютно норковое одеало меко и луксозно.Благодарение на големия размер и тегло това е норковое одеяло задължително ще ви комфорт, стил и много топлина. 【Издръжлив】 Е много топло норковое одеяло с двустранно дрямка и 1-инчов подолом, както и двойни шевове игла, така че тя ще остане с вас в продължение на много години. 【Една чудесна идея за подарък】 9 килограма и 2-слойное обръща плюшевое флисовое одеяло raschel bed, то ще ви хареса.Чудесен подарък за приятелите на семейството.Подходящ за по-голяма двойно легло. 【Лесна грижа】 Просто изпиране одеало размер "queen-size" 79 "x 91" в студена вода в щадящем режим, след това изсушете в перална машина на слаб огън или го положи, за да изсъхне на въздуха. Име : одеало от корейската норка ★ Никога, никога, никога не сушете одеало при висока температура.Материал : 100% полиестер Размер : 91 × 79 см /200x230 см Тегло : 9 кг Дизайн : 2 слоя, A & B с принтом на 2 страни на Пратката включва 1 х плюшевое тежко одеало.Забележка : Това е гъст одеяло за зимата, може да се използва като стеганое одеяло.Много симпатичен и високо качество.it също може да се използва като сватбен подарък за приятели. одеяло на много високо ниво.Забележка : Продукта се измерват ръчно, са възможни малки отклонения.Надявам се, разбираш.Показан цвят на елемента може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.

R

Продукти в категория