.

.

Aamzic Обемна вълна 4x4 Перуки със затварянето на дантела обемна вълна перуки със затварянето на дантела отпред естествена коса с естествен цвят, предварително выщипа?

Aamzic Обемна вълна 4x4 Перуки със затварянето на дантела обемна вълна перуки със затварянето на дантела отпред естествена коса с

BGN 2.66
Продукти

1 : 100% Прозрачен перуки, изработени от човешка коса на дантели, издълбани от естествена коса млади момичета-донори, перуки, изработени от човешка коса 150% плътност на косата на бебето 2 : Дълги къдрави перуки от естествена коса са изработени от прозрачна швейцарския дантела, плътно прилежащия към кожата, тя изглежда като вашата собствена коса.  3 : Перуки от естествена коса завързана на базата на изключително мека.Дори след измиване на косата почти не падат и остават копринено меки. 4 : Дължина-естествени коси с масова вълна е точна, и действителната дължина на 1 инч повече от зададената дължина. само оригиналната миризма на човешки косъм, има някакъв друг мирис. 5 : След полагане на спрей в малко вода или на еластин, а след това срешете косата си с пръсти.Внимателно се грижат за косата, това може да се удължи техния живот. Всички косми на 100% се състоят от човешки косъм, без примеси на синтетични влакна и козината на животните.Което е много подходящ за продължителна употреба.Като един от водещите световни доставчици на човешки косъм.В момента Aamzic Hair разполага със собствен отдел за дизайн и изследователски център, отдел за депозиране и превоза, както вътре в страната, така и в чужбина. Ние използваме косата реми, рязани с главата на младо момиче, директно, вместо да събира от пода. машинно двойна сила.Aamzic Hair винаги се стреми към подобряване на качеството на коса, поставяне на клиента на първо място.Aamzic стреми да произвежда висококачествени прически в челните редици на модата и винаги се поддържа цел е високо качество, да въвеждам по-елегантен стил на живот по-красиви момичета. Редовно измивайте и внимателно кондиционируйте косата. Преди миене внимателно распутывайте косата си с ръце. Внимателно положи къдрава коса с пръсти, а не с четка. Оставете косата да изсъхне по естествен път и не го правете под жаркото слънце. Никога не спите с мокра коса, и можете да ги покрия, за да се предотврати спутывание. Избягвайте прекомерната употреба на горещи бигудей и утюжков, което ще намали срока им на служба.Дължина на естествени коси за насипни вълна е в списъка с точност, действителната дължина на 1 инч повече предварително зададени дължини.

R

Продукти в категория