.

.

JYDQM Набор от гребени Подарък Кутия За Грижа За косата Въздушна възглавница Гребен Дамски Четка за коса за кожата на Главата Дома (Цвят: бял)

JYDQM Набор от гребени Подарък Кутия За Грижа За косата Въздушна възглавница Гребен Дамски Четка за коса за кожата на Главата Дома (Цвят:

BGN 140.38
Продукти

Ластични туристи гребени за задълбочаване на корените на косата, почистване и премахване на пърхот Гладко разресването, триизмерен слой, пълна и естествена прическа. подходящ за всяка прическа.Зъбите са дълги гребени, функция за масаж.Дизайн с отвори за окачване, нескользящая дръжка. Ластични туристи гребени, задълбочаване на корените на косата, почистване и премахване на пърхот Гладко разресването, триизмерен слой, пълна и естествена прическа е подходяща за всеки прически на Дълга туристи гребени, функция за масаж Дизайн с отвори за окачване, нескользящий улавяне списък упаковок1 масажна четка за коса В сравнение с традиционните выпрямителями, този изправяне прави прическата по-дълготрайни и красиви. Пътен изправяне на коса и коса 2 в 1.

R

Продукти в категория