.

.

YUAKOU Дълги Естествени Женски Красива Къдрава Перуки Термоустойчиви Синтетични Cosplay Къдрави Перуки С Бретон За Жени и Момичета, (26 Инча, Тухла-Червен)

YUAKOU Дълги Естествени Женски Красива Къдрава Перуки Термоустойчиви Синтетични Cosplay Къдрави Перуки С Бретон За Жени и Момичета,

BGN 12.95
Продукти

【Материал : 】 Къдрава перука, изработени от висококачествени синтетични космиВълна е много естествена и красива.Тя изглежда като истински човешки косъм.Тя е мека, приятна за кожата, мека и удобна.Не е лесно да се объркате, не е лесно да падне, което може да се комбинира с модерни дрехи, което ви чар и привличане на вниманието на публиката. 【Температурна устойчивост : 】 26 инча, 220 г. Може да се използва с инструменти, за да се нагрява до 150 градуса по Целзий (300 градуса по Фаренхайт).лесен капачка е конструиран с интервали между програмите за осигуряване на вентилация.кожата на главата на хладно. плътност на 180%, смъртността и достатъчно естествена космения покривка. 【Забележка 01 : 】 Перука може да се измие, но не бива да се боядисват.Просто се разтваря малко по-мек шампоан на студена или топла вода и най-накрая оставете да изсъхне на въздуха. 【Забележка 02 : 】 поради различни екрана на компютъра понякога цвят малко по-различно.И украса за коса, произведени ръчно, между различните партиди може да има някои различия.Обикновено някои влакна за коса пада при първата употреба, благодаря за разбирането. 【Случаи : 】 Можете да го използвате за всякакви поводи : Хелоуин, cosplay, концерти, тематични партита, сватби, ежедневни облекла, довиждане.перука ще ви помогне да пасва на всички поводи. Къдрава перука, изработени от висококачествени синтетични косми.Вълна е много естествена и красива.Тя изглежда като истински човешки косъм.Тя е мека, приятна за кожата, мека и удобна.Лесно спутаться, не е лесно да падне, което може да се комбинира с модерни дрехи, което ви чар и привличане на вниманието на публиката. Срешете косата си, така че да са гладки. Завържете косата. С двете си ръце, отворете шапка за перука. Сложете си шапка за перука на главата, до линията на косата. Премахване на всички косми в шапка за перука. Оголите ушите, за това еластичната лента остава при линията на косата. Сложете перука и настройте правилната позиция.Ежедневна грижа : Наращенные коса са същите, както и всички синтетични перуки.При миене използвайте мек шампоан, балсам и хладка вода.След измиване на косата, оставете ги да изсъхнат по естествен начин (не използвайте сешоар).

R

Продукти в категория