.

.

LONCHDAN Над Вратата За съхранение на Препарирани Животни Титуляр за Препарирани Животни Над Вратата Висящ Органайзер Големи Джобове Плюшен Мрежа За съхранение на Ве?

LONCHDAN Над Вратата За съхранение на Препарирани Животни Титуляр за Препарирани Животни Над Вратата Висящ Органайзер Големи

BGN 10.19
Продукти

?ЕКО-материал ПРЕМИУМ-КЛАС И аксесоари за ЗАЩИТА от РОКА : Закачалка за съхранение на меки играчки над вратата е изработена от по-дебела, за устойчиво на износване нетъкан текстил, гъста мрежа и еластични, первази, което прави джобове по-издръжливи на продължителна употребаМожете да настроите 3 анкерни планки на гърба на plush organization, за предотвратяване на преобръщане или усукване при подвешивании врати, запазвайки всичко внимателно и сигурно място. ? 5 джобове ЗА по-ГОЛЯМА капацитет И ВИДИМОСТ : Голям размер за съхранение на меки играчки се увеличава до 60 инча благодарение на 5-дълбоко еластична джобовете за плюшени играчки 3-24 инча.Разстоянието между слоевете всеки джоб е 3,14 инча, което позволява лесно да получите плюшени играчки от организатор.В держателе за меки играчки не само достатъчно място за съхранение на вашите играчки, но и благодарение на визуален дизайн плюшена играчка над като ви позволява лесно да избирате любимите си играчки. ?ОРГАНАЙЗЕР Над ВРАТАТА и СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО на ПОДА : Закачалка за съхранение на препарирани животни LONCHDAN над вратата не отнема ценна площ и може да се мотае титуляр за препарирани животни на врата, детска спалня, баня, перално помещение, мокро помещение, кабинет и на микробуса.Задвижваната за съхранение на меки играчки е много удобен за съхранение и по-големите ни градове, когато тя не се използва. ?НЕКЛАСИФИЦИРАНО СЪХРАНЕНИЕ и комплексно използване : Окачен на притежателя на джоба на крилото организатор е 5 джобове, които можете да сортирате по различни теми за съхранение.Поставка за меки играчки и организатор могат да се използват за съхранение не само на меки играчки, но и аксесоари, като дрехи, кърпа или чорап, и са идеални за меки предмети. ? ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ : Хранилище за меки играчки, подходящи за универсални врати с дебелина до 1,6 инча и идва с всички необходими аксесоари (1 държач за меки играчки + 4 измъкне от неръждаема стомана + 3 опорни пръта).За да можете да лесно да се сдобият с него и бързо се разложи на своите безразборни неща, ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с подкрепата на LONCHDAN. Органайзер за съхранение на меки играчки над вратата - това е идеален начин за подреждане на меки играчки, кукли, дрехи и други аксесоари за дома, подходящ за спални, бани, детски, перални помещения, битови помещения, гардероби, максимално използване на пространството зад вратата, спестяване на площ от пода и да се поддържа чистота и простор в стаята си.

R

Продукти в категория