.

.

Мебели TAVR От Изкуствена кожа, Табуретки Височина с Багажник, Островни Столове без Подлакътници, Комплект от 2 Стола с Облегалки за Домашна Кухня, Трапезария, Бар, Ка?

Мебели TAVR От Изкуствена кожа, Табуретки Височина с Багажник, Островни Столове без Подлакътници, Комплект от 2 Стола с Облегалки за Домашна

BGN 1.00
Продукти

▶ УДОБНО да се СЕДИ - столове гишето имат облегалка и поставка за крака, които спомагат за поддържане на расслабленную поза на тялото и намаляване на натиска върху тялотоПрекалено меки " източнобеломорски район с висока плътност и обтянутые изкуствена кожа, островни столове също така са много удобни и спокойни при сядане. ▶ ЗДРАВИ И БЕЗОПАСНИ, произведени в трубчатом метална база, тези столове за рафтовете средата на века с товароподемност до 300 килограма, не е колеблив и нищо подобно.В допълнение, мини подложки за краката, предпазват пода от надраскване и предотвратяват рязък звук при движение. ▶ ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ И сглобяване - повърхност с прахово покритие и кожена седалка е водоустойчив, така че те могат лесно да се почистват с вода.Събранието е доста лесен за монтаж на всеки стол отнема само около 5 минути.Нашата местна услуги екип ще бъде от полза, ако срещнете някакви въпроси относно тези столове, стелажи. ▶ РАЗМЕРИ ЗА ТАБУРЕТОВ - Включва 2 изпражненията височина, с контра, размера на всеки стол е 18,9 инча Ш x 21,6 инча G x 34,6 инча, височина на седалката : 25,6 инча, отлична височина за вашия щанд.Те ще бъдат чудесно допълнение към вашия кухонному острова, а също ще вървят добре с вашите кухненски шкафове и кварцова плота. ▶ ИЗПОЛЗВАНЕ В РАЗЛИЧНИ СЛУЧАИ - Кожени столове и съчетават в себе си украса и функционалност, създавайки по-класическа атмосфера в столовата, кухнята, хола, крайбрежен бар, зона за забавление, зона за отдих, офиса, изложба, кафене, кръчма и други помещения.

R

Продукти в категория