.

.

12 бр. Щипки За Коса, Щипки за коса С Кристали, гумени ленти За Коса, Мини Щипки За Челюстите, Блестящи Скоби За Зъби, Детски Нокти За Коса За Момичета, Щипки За Коса, Ша?

12 бр. Щипки За Коса, Щипки за коса С Кристали, гумени ленти За Коса, Мини Щипки За Челюстите, Блестящи Скоби За Зъби, Детски Нокти

BGN 18.59
Продукти

Красиво и практично : към тази малка заколке за коса, прикрепени блестящи кристални кристалиТя блика през деня и през нощта и може да бъде лесно скомбинировано с всички дрехи почивка по ваш избор.Тези мини щипки за коса с пеперуди от планински кристал са много красиви и блестящи.С възел-пеперуда, украсена с пайети, тези щипки за коса изглеждат изящно и красиво.Подходящ за различни прически.Идеална маша бретон, опашката и други прически.Мини-шнола за коса изработена от сплав и кристали, има добра еластичност, привлекателност, мода, надеждност и удобство за носене.Правилният размер и удобство на съхранение : Размер прибл. 1 x 2 см /0,39 x 0,79 инча, мини-размер е подходящ за тънка коса. 12 комбинирани заколок за коса с пластмасови трубочками mini clips, са приложени в малки тръбички, за да не развалят вашите лични аксесоари или грим.Лесно да се намери и да се съхраняват. ★ Служба удовлетвореност на клиентите : Ние предлагаме професионално обслужване на клиенти преди и след покупката.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение.Описание на продукта Красиво и практично : Към тази малка заколке за коса, прикрепени блестящи кристални кристали.Тя блика през деня и през нощта и може да бъде лесно скомбинировано с всички дрехи почивка по ваш избор.Работни органи осигуряват здрав захват и отличен идеални за украса на косата или за задържане на косата на място при подстригване или полагане, дори в гъсти коси, без довършителни или да се отказват направления.По-здрава и красива от пластмаса с кристали и метални материали.Правилният размер и удобство на съхранение : Размер прибл. 1 x 2 см /0,39 x 0,79 инча, мини-размер е подходящ за тънка коса. 12 комбинирани заколок за коса с пластмасови трубочками мини-скоби са приложени към малък трубочкам, за да не развалят вашите лични аксесоари или грим.Лесно да се намери и да се съхраняват.Допълнителни възможности за избор на цвят : 15 различни цветове, като червено, розово, дъгата, небето-синьо, тъмно-синьо, зелено, светло лилаво, розово-червено и т. все 6/12 парчета от всеки цвят, много цветове, за да отговарят на вашите заедно или да се носят с дъщеря си приятел.

R

Продукти в категория