.

.

SOLUSTRE Гребен За Коса С Двоен Зъб, 6 бр., Гребени за Коса с Груби и Фини Зъби, Пластмасови Туристи, Гребени за Коса, за Мъже И Жени, Черен Гребен за Коса с Фин Зъб, Гребен з?

SOLUSTRE Гребен За Коса С Двоен Зъб, 6 бр., Гребени за Коса с Груби и Фини Зъби, Пластмасови Туристи, Гребени за Коса, за Мъже И Жени, Черен

BGN 7.59
Продукти

- Да Не се увредят косата : избягвайте нанасяне на вреда на косатаТези гребени за коса и трайни, и тяхното не е лесно да се използват в ежедневния живот. - Изключителна изработка : Този гребен с фини зъби е различно финес, гладкост и лекота вържете права коса. - връзването на косата възел : обвързване на влажна или суха коса на възел, за да имате гладка коса. - Подходящ за най-различни случаи : тези гребени за коса ще ви помогнат да създадете гладка коса, подходяща за дома и салонного употреба. - материали : гребен, изработени от висококачествени материали, които са трайни и практични.Описание Изработени от висококачествени материали, тази двухзубчатая гребен отлично изглажда косата за по-дълга употреба.Подходящ за домашна употреба или за професионална употреба в салона.Позволява да се избегне entanglements, издърпване или увреждане на косата.И ще подобри състоянието на косата и направете гладка.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : ABS Размер : 18,00 X2,50 X0,50 см 7,07 X0,98 X0,20 инча - да Не се увредят косата : избягвайте увреждане на косата.Тези гребени за коса и трайни, и тяхното не е лесно да се използват в ежедневния живот.- Изключителна изработка : фини, гладки и лесно расчесываемые права коса.- връзването на косата възел : обвързване на влажна или суха коса на възел, за да имате гладка коса.- Подходящ за различни случаи : тези гребени за коса ще ви помогнат да създадете гладка коса, подходяща за дома и салонного употреба. - материали : гребен, изработени от висококачествени материали, които са трайни и практични.Опаковката включва 6 х гребени.

R

Продукти в категория